ahoj,nenasel by se nekdo z okoli ostravy kdo by se mnou zkusil na chvili prehodit vahu vzduchu?mam podezdreni na vadnou vahu,ale nechce se mi kupovat novou dokud nezjistim jestli je fakt vadna.auto je line od spodnich otacek a presne tak se mi kdysi choval passat kdyz byla vaha vadna.mam 525d 2006.diky drroman
Da se to jednoduse zmerit, pokud chces jsem kousek, opava. Vahu jednu mam. Dokonce teda dve. i jednu total funglovku, nerozbalenou. Nejlip predem zavolat, 608 902 010.
Zdravim chlapi, včera jsem nechával měnit olej a filtry a při výměně vzducháče byla odpojená váha vzduchu. Po cca 25 km mi začala svítit kontrolka emisí a auto mi přijde odspodu trochu línější. Před návštěvou servisu bylo vše v pohodě.. Může to být tím, že byla odpojená ta váha? Díky.
borntorock píše:Zdravim chlapi, včera jsem nechával měnit olej a filtry a při výměně vzducháče byla odpojená váha vzduchu. Po cca 25 km mi začala svítit kontrolka emisí a auto mi přijde odspodu trochu línější. Před návštěvou servisu bylo vše v pohodě.. Může to být tím, že byla odpojená ta váha? Díky.
ne ta vaha je proste k.o. e60/e61 uz ma ridici jednotku edc16 takze pokud vypojis vahu vzduchu ani ti to skoro neprijde a auto porad jede neni to jako u jinych kde ji vypojis a je nouzak,akorat ti to pojede cca na75procent vykonu...takze pokud se ti po zapojeni rozsvitily emise je vaha k.o.