Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rovnání karoserií, dopasování dílů - Plzeňsko

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
xnovic

#1 Příspěvek od xnovic »

Ahoj
Nevíte o někom, kdo zvládá dobře a za rozumnou cenu dopasování dílů na karoserii.
Mám e39 tour, která byla v minulosti rochnutá na předek. Hapna, světla a blatníky nejsou dobře dopasovány a rád bych si nechal poradit, kdo by to zvládl v Plzeňském okrese..
Díky
Rady523i

#2 Příspěvek od Rady523i »

Ahoj pokud nemáš díly origo těžko to doženeš , neoriginal díly jako kapota a blatnik jsou mnohdy problem dopasovat , sam jsem koupil jednomu kamaradovi kapotu na e 39 v aci a auto nebylo bourany pouze po kroupach takže jsme davali jen kapoty a blatníky zustali puvodní a dopasovat kapotu nešlo rozměry a ohyby byli uplně jinde ,,,,taže jedině starší díly nějaky zachovalí se najdou ,,,,a pak taky zaleží jak moc to bylo nabourane a jak na tom jsou nosné části a sloupky
xnovic

#3 Příspěvek od xnovic »

Ty díly, co jsou tam jsou nejspíš pořád ty samé. Byly rovnané, ale nic moc si na tom nikdo nedal moc záležet..
Rady523i

#4 Příspěvek od Rady523i »

no tak nevim no jedine se nejak podivej na jinejch autech poměřuj jestli jsou srovnane ne jen vykytovany ty díly a pokud se dostanes do stavu že zjistis že je to nejak odflaknute co se tyče rovnani tak bud jestli za to to auto stoji a je pěkny tak ponakoupit díly nebourany a pěkny zachovali a nalakovat aby bylo auro zase hezky a nebo se na to vykaslat a dojezdit to tak jak to je a nebo prodat a koupit jinou ,,, ja toto taky resil nedavno jestli opravit nebo ne a nakonec jsem ji opravil a zase bude krasavice ale ja ji mam fakt zachovalou a neshnilou a nebouranou ale prosla mi taky kroupama
sedyvlk6

#5 Příspěvek od sedyvlk6 »

Radek Hurych , Na Karlově hodně šikovnej chlap
Odpovědět