v posledních dnech se mi začalo stávat, že mi po přejetí nějaké větší nerovnosti se mi začal vypínat ventilátor topení. Někde je asi špatný kontakt, ale vůbec nevím, kde to hledat.
Předesílám, že mám od února nového ježka, takže tady bych problém neviděl. Nicméně, když jsem jednou přaštil do pravé části tunelu, pod kterou je ježek schovaný, ventilátor se na chvíli rozběhl. Ale nevím, jestli to nebyla náhoda.
Napadá vás, kde začít hledat chybu? Nějak se mi nechce rozebírat ten tunel s ventilátorem.
Myslíte, že má cenu kvuli tomu vyrazit na diagnostiku?
No, je to možný. Zkusím ježka přemostit a bude jasno. Opravy a demontáže ježka už bych mohl vyučovat. Myslím, že bych ho už dokázal vyměnit i za jízdy.
Já měl podobnej problém a dělal to konektor co se na ježka nasazuje. Prostřík jsem ho nějakym 20let starym odvodňovačem el. kontaktů, co jsem doma našel a zatim dobrý.
Jinak me ted po dovoleny z chorvatska zacal hucet vetrak, byl porad v tech vedrech na plny tocky a asi zacal odchazet, na bigu kdyz jsem odjizdel mi dokonce celou cestu nesel, druhej den zase ale opet naskocil a bezi do ted, tak nechapu, mam sci-fi auto.
Ja dnes sedl po praci do rozpalenne e39,hned jsem pustil klimu a po par vterinach to prestalo foukat,nevyda to ani sebemensi vetrik,muze byt jezek v haji?A co stoji ten mrzacek?Davate novy nebo jety?Kde vubec je?Diky