Zdravím, mám manuální klimu v E60 a chci se zeptat co to obnáší kdybych chtěl vyměnit panel za digitální? Vyměním jen ovládací panel nebo se musí něco víc?
Jde mi o to aby fungovaly alespon základní věci..
Musíš prohodit celou krabici pod palubkou a kabeláž+panel... teoreticky by šlo zbastlit jen ten panel na stávající krabici s tím, ze logicky určitě funkce nepůjdou... Ale to je o měření výstupu na drátech a prepinovani dle starého/nového panelu, ja nakonec prodal auto jak bylo a uz jsem se do toho nepouštěl... jinak na DE forech najdeš návody na hafo úprav/retrofitu... třeba podsvícení nohou je easy a na 15min
Hanzi nemáš někde po ruce pár odkzů na nějaký retrofity? Našel jsem už pár , jako CiC, zrcátka v plný palbě, m-packet atd., ale třeba to podsvícení a další - neni to na nějakym fóru sepsaný všechno? Kolikrát je to docela nepřesný/nedetailní..
Je to trochu OT, tak klidně do SZ..
Díky
Hanzi nemas nejaky odkaz na to predelani na starou jednotku? Aby alespon sly zakladni veci po prepinovani... Nechci kvuli tomu prodavat auto ale ty manual cudliky jsou desne
Podle mě, už si měl přemýšlet při koupi auta.... Já bych si rozhodně auto s manuál klimou nekoupil, vlastně ani nechápu proč to dělali.... nejlepší řešení bude asi prodat a koupit jiný.
Basic klima neni vůbec manuální, reguluje si vse sama, jedinej zásadní rozdíl je v tom, ze neumí jina prava/leva teplota... Takže tahle hysterie kolem "sporáku" je trochu OUT