Po tom co som zrepasoval podtlakovi system sa objavil novy problem.
Motor hvizda ako stary cajnik s pistalkou. Je to ciastocne pocut uz na volnobehu a stupnuje sa to az do 2500 otacok kedy podla mna odstavy podtlak a preklopy vrtulky. Ak tlacim nato kontinualne, tak pri 2500rpm znova citim mierny kopanec spolocne s utisenim sa cajnika.
Mamsilne podozrenie na
1. Zasonik podtlaku
2. Samotny ventil na turbe
Je estemiesto kdeby som mal pozriet alebo co skontrolovat?
E39 530d piska jak cajnik
-
Pavel 528
mam tento samy problem,tak pokud na neco prijdes,dej sem pls vedet cim to bylo...jararak píše:Po tom co som zrepasoval podtlakovi system sa objavil novy problem.
Motor hvizda ako stary cajnik s pistalkou. Je to ciastocne pocut uz na volnobehu a stupnuje sa to az do 2500 otacok kedy podla mna odstavy podtlak a preklopy vrtulky. Ak tlacim nato kontinualne, tak pri 2500rpm znova citim mierny kopanec spolocne s utisenim sa cajnika.
Mamsilne podozrenie na
1. Zasonik podtlaku
2. Samotny ventil na turbe
Je estemiesto kdeby som mal pozriet alebo co skontrolovat?
-
jararak
cajnik sa zmenil na klepanie ako TDI rotacka, nasledne sa to zmenilo na taku 40 rocnu karosu a momentalne to uz bolo ako sekacka na travu (taka ktorou ste chytili trubku u brany, alebo kus zeleza)
podozrenie - prasknute zvody, ved to fukalo odtial, cely motorovy priestor zadymeny.
co tomu bolo/je? uplne chybalo tesnenie pod zvodami na prvom valci, styfty ulomene zarovno s hlavou, takze caka ma demontaz vika ventilov a odvrtavanie, uz sa tesim
podozrenie - prasknute zvody, ved to fukalo odtial, cely motorovy priestor zadymeny.
co tomu bolo/je? uplne chybalo tesnenie pod zvodami na prvom valci, styfty ulomene zarovno s hlavou, takze caka ma demontaz vika ventilov a odvrtavanie, uz sa tesim
-
Perunwit
- Klubové ID: 2962
... já jsem měl svody prasklé přímo tam jak přechází hrnec katu v potrubí... celá sranda s rozebráním, vařením apod. mě vyšla na 7 kolíků, nakonec se musel kat rozříznout slabým kotoučkem po obvodu, zevnitř svařit oba kusy a potom zase kat svařit
)... a mě to klepalo jako traktor, bylo to takové prdění... tak držím palce abyste to odvrtali dobře...