mám jenom postřeh že majitel moc nekomunikuje,slíbil že pošle fota,zatím nic.Z těch třech fotek vypadá pěkně,jenom škoda toho celolaku .....barva je prý z katalogu Suzuki,tak mi to napsal
Koukám že jsi z Brna,byl jsi to už prohlídnout osobně?
vzimě se starým obličejem a s plynem se prodávala za 15 nebo 17 tisíc, vypadala ale hrozně oproti nynějšímu stavu, pamatuji si to podle vzorníku suzuji a focena byla na stejném místě a zadní nárazník měl jinou barvu tenkrát..
jj...podle fotek co mi poslal tak nasadil za jeden den asi vše,nic tak nějak nelícuje apod.Tím nechci říct že to bude hujda ale rozhodně to asi nebude v takovém stavu jak se tahle e34 tváří na fotkách.
Kail:stoprocentní souhlas,vše bych překousnul ale ten celolak bych asi nedal,o to sem byl už hodně nalomenej,ale po lehké konverzavi s majitelem to asi nebude žádnej top,podle mě jenom narychlo zbastlený,ale možná se pletu.Jinak tajný to není,na kolech 36 bez 30
tak to taky souhlas....to je slušnej bastl.Holt takhle to dopadá když se to dostane pod ruku mladejm klukům
Ale ta Brněnská mít sakra orig.lak a normálního majitele ,příští týden pojedu přes Brno tak bych se tam asi stavil,třeba budu mile překvapenej,horší je že se toho člověk od majitele moc nedozví,na otázku jak je na tom motor co vše se za jeho doby s vozem dělalo mi odpoví že auto od prosince stojí že vše šlape jak má Interiér líp nenafotí páč jsou podle mě úplně v hajzlu sicny,když jsem mu napsal jak moc jsou teda poškozené tam mi odepsal v tom stylu že co bych čekal za super stav když už jsou i v e39 v dnešní době sicny vodrbaný...atp.
To auto i majitele znám , bylo o něj fakt pěkně pečovaný, celolak byl dělanej kvůli tomu, aby auto mělo všude stejnou barvu a kvůli opravě nějakých puchýřků a škrábánců. Ten kluk co to prodává je sice mladej, ale chová se k tomu dobře, a jeho rukama prošla už řada e34řek (kolem osmi) a ten člověk tomu rozumí. Interiér se dá, sedačky jsou z e34, žádnej bastl z e32, ale potrebovali by trošku péče, roztrhaný ani prosezený myslím nejsou.Vím že s autem strávil spoustu času a dal do toho kupu peněz..Jen motor co jsem tak zaslechl tak dělá nějaký pazvuk, ale naprosto netuším o co jde, podle mě nějaká podtlaková hadice...Rozhodně, ale vím, že stojí za shlídnutí...Má k tomu taky kupu náhradních dílů a myslím, že se sním dá normálně domluvit. Už jsem od něj bral pár věcí. Jak už bylo psáno výše na FB je Jeff Kubex a má ve fotkách spoustu e34ek, který mu prošli rukama a dali by se nazvat topem...Toť k tomu...