Ahoj, já jsem Je dělal zde http://www.dieselpoint.cz/
Velmi ochotný pánové, buď jim můžeš dát celý auto, nebo si vstřiky vyndáš sám, oni ti je otestují a zavolají výsledky a poradí co a jak. Mě to vyšlo na 5x repas a 1x nový vstřik 29500,-
Bylo to na E60 530d, repas jednoho vstřiku vyšel na cca 4200,- a nový vstřik cca 7000,-. Práci na vyndání, nandání, čištění pal soustavy jsem si dělal sám.
Nic nerepasuj, sežeň někde na vrakáči nebo v servisu vstřiky z jiného motoru (za cenu jednoho repasovaného máš čtyři použitý) a zkus to. Známej je měl vyndaný odzkoušený, takže mě výměna vstřiku na motoru vyšla na cca 2000 i s prací. A když se nepovede, alespoň to půjde příště dobře ven a zkusíš další...
a co tohle. Známému takto opravili na autě vstřiky a velice spokojenej a za pakatel.
Udělaji naftu, benzín, lpg , cng....
nevim zda tato firma ale jsou firmy co to umí...
hmm krásný až na to, že se tu řešej CR vstřiky a né na benzína, který vůbec netrpěj a jsou téměř nesmrtelný
O CR vstřikách na tom letáku není ani zmíňka a je na to potřeba úplně jiná mašinka, tohle je jen takové šidítko jak vytahat z lidí peníze
No ultrazvukem ti to vycisti pomalu vsude, ale ne vzdy to pomuze. Odvez je do tech rican, rekni mu, at ti je otestuje a sam ti rekne, co bude nejlepsi. Test stoji myslim 200,- / ks.
Ale čtu, myslel jsem ještě něco lacinějšího...
... výsledek testu 4 ze 6-ti jsou K.O.
chtěl jsem to opravit do 10ti tisíc, ale budu rád, kdzž to nepřesáhne 20tis...
no jo, no...
koupil jsem si opičku, tak ji musím nakrmit banánama
Asi bych řešil rovnou i ty zbejvající dva, protože to je otázka času (říká se, že nový vstřiky utahají ty starý)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic