Zdravím přátelé, jsem majitelem 535i E39 a chtěl jsem vyměnit poškozený kroužek pod volantem. Všechno jsem pěkne zapojil a jel ho odzkoušet, jenže po pár km mi začalo čoudit z volantu a výsledek je toto:
čert vem kroužek, ale teď mi nehraje rádio (resp. hraje prvních 5 sec po otočení klíčkem) a nejde mi BC pod rádiem. Někdo nějaký nápad?
vyzerá to byť pekne upečené, ťažko povedať, či to už nebolo predtým a nie je to dôvod prečo ti to začalo dymiť, a bez toho krúžku to blbne takto tiež ?
skús pozrieť káble okolo volantovej tyče, či nie sú nejak poškodené, môže sa stať, že sa škripli o niečo
poistky si pozrel, možno to len treba zmazať z chyby cez diagnostiku, zrejme to nejak rozhodilo I-bus, mne tiež píše chybu I-busu ale rádio behá v pohode
jj blbne to i bez kroužku, pravděpodobná příčina toho všeho asi byla, že když jsem utahoval airbag, tak jsem do jednoho šroubu skřípl kabel od multifunkcí a porušil izolaci. Pojistky jsou ok a na kabely pod volantem mrknu. Zítra pojdu za Kamilem do teplic tak uvidím no.