Zase na té liště nevidím nic, co by neślo dodělat - v podstatě jsou tam ,,jenom,, Aktivsitze. Chybí mi tam ještě roletka a EDC a to už by byla vzácnost
A k výbavě se z fotky nedá posoudit, jestli to má dvojitá skla, boční roletky vzadu, Kontursitze, šíbr, velkou navi, DSP, webasto...
Lennox: Píše že je po repasi 40tis km zpátky takže by mohl bejt OK pokud se správně používá. Automat v E60/61 je luxusní - nemohu říci ano slovo.
Když jsem poprvé jel v E61 530xda s automatem byl jsem nadšenej.
Výhoda je že by přítelkyně jezdila v pohodě a já ji nekomandoval jak má řadit atd. Nevýhoda vyšší spotřeba cca 0,5-1litr a dražší údržba , a odvyknutí si řadit. Pak muže mít člověk problém po pár letech
Výhoda je ta pohodička za volantem a klídek pro cestování asi ideální
Nevím jakej je automat v e39....
auto budu řešit až z jara a uvidím do jakého pujdu ...zatím se dívám na 530i v touringu. 170kw. Ale i 525i jede jako rodinné kombi bohatě postačí i to.
Jo, ta 525 je mi moc sympatická. Akorát v reálu ten šedý plast vypadá hodně levně, proto jsem upgradoval na dřevo. Ale kombík v automatu, na to je přímo dělané dřevo z kombíku, co rozprodává mitman http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=125198
Škoda, že do sedanu s manuálem mi to nesedí
On je právě problém, že ta 530i táhne tak plynule, že to pocitově není tak znát, jako třeba v E36 325i...
Ale stačila mi jedna jízda v sedmičce E38 740i a už mám jasno... V8 je V8, tak jak cvičí se sedmou, tak to musí být v pětce nehoráznej masakr!
Ale jako v rámci možností jede ta 530i taky dobře, ale když už benzín na LPG, tak by mi víc vyhovovalo 535i nebo rovnou 540i... to stejně v přepočtu bude žrát stejně jak ta 530d
jo 4,4ka je návyková a pokud ji máš na e85 nebo LPG tak v pohodě ...
Ale pokud bych ji měl na denní ježdění jen na benzín .... to by bylo šílený.
540i je přiškrcená co kluci psali ... má velkej potenciál v manuálu jede 6,1s 0-100 a auto letí fakt luxusně, ikdyž M5 je těžší o 100kg a jede jen o 0,9s rychleji než 540i tak po úpravách sání 8mi klapkového a vyladění začne M5 šlapat na paty. Jen to řízení šnekové vs hřebenové je prostě jiné. :/
Jen by to chtělo nádrž na LPG aspon 100litru ... protože tankovat do 70ky co 300-400km je taky mazec.
Tu e39 ze sokolova znám osobně, na tom autě není vůbec co řešit je to naprosto dokonalá pětka. Vůbec se divím že pro to ještě někdo nepřijel. Je to už doublevanos jede to krásně vnitřek je zachovalej podvozek v TOP stavu jestli nechceš mermomocí V8 neváhej a mazej pro to auto sem
e155 píše:Zase na té liště nevidím nic, co by neślo dodělat - v podstatě jsou tam ,,jenom,, Aktivsitze. Chybí mi tam ještě roletka a EDC a to už by byla vzácnost
A k výbavě se z fotky nedá posoudit, jestli to má dvojitá skla, boční roletky vzadu, Kontursitze, šíbr, velkou navi, DSP, webasto...
Lucifer píše:Tu e39 ze sokolova znám osobně, na tom autě není vůbec co řešit je to naprosto dokonalá pětka. Vůbec se divím že pro to ještě někdo nepřijel. Je to už doublevanos jede to krásně vnitřek je zachovalej podvozek v TOP stavu jestli nechceš mermomocí V8 neváhej a mazej pro to auto sem
tolik peněz teď bohužel nemám... ale nechápu, proč když je auto v tak super stavu, má tam jen jednu fotku... to je takovej problém auto pořádně nafotit?? možná proto tam moc lidí nejede...
hlavně v dnešní době je krize, každej chce co nejmenší obsah kvůli pojistce a rádoby nižší spotřebě... hlavně nejvic letí 1,9 TDI a 2,0 TDI...
Báwka si kupují jen lidi od 18 do 30 let, případně staří dědkové co mají výplatu 50 a víc
Filozof píše:Lennox: Píše že je po repasi 40tis km zpátky takže by mohl bejt OK pokud se správně používá. Automat v E60/61 je luxusní - nemohu říci ano slovo.
Když jsem poprvé jel v E61 530xda s automatem byl jsem nadšenej.
Výhoda je že by přítelkyně jezdila v pohodě a já ji nekomandoval jak má řadit atd. Nevýhoda vyšší spotřeba cca 0,5-1litr a dražší údržba , a odvyknutí si řadit. Pak muže mít člověk problém po pár letech
Výhoda je ta pohodička za volantem a klídek pro cestování asi ideální
Nevím jakej je automat v e39....
auto budu řešit až z jara a uvidím do jakého pujdu ...zatím se dívám na 530i v touringu. 170kw. Ale i 525i jede jako rodinné kombi bohatě postačí i to.
To mi povídej, kamarád měl automat v každém autě, těd ho musel dát do servisu na týden a půjčil si náhradní auto, samozřejmě s manuálem. A byl v prdeli. Se spojkou si vůbec nerozuměl, řazení taky hrůza, byl akorát nasranej. Málem to auto rozmlátil. Jako 525i nejede špatně, ale mě by to nestačilo. Ale ten kdo má rodinu, tak nepotřebuje závodit, takže bohatě stačí.
Lucifer píše:Tu e39 ze sokolova znám osobně, na tom autě není vůbec co řešit je to naprosto dokonalá pětka. Vůbec se divím že pro to ještě někdo nepřijel. Je to už doublevanos jede to krásně vnitřek je zachovalej podvozek v TOP stavu jestli nechceš mermomocí V8 neváhej a mazej pro to auto sem
tolik peněz teď bohužel nemám... ale nechápu, proč když je auto v tak super stavu, má tam jen jednu fotku... to je takovej problém auto pořádně nafotit?? možná proto tam moc lidí nejede...
hlavně v dnešní době je krize, každej chce co nejmenší obsah kvůli pojistce a rádoby nižší spotřebě... hlavně nejvic letí 1,9 TDI a 2,0 TDI...
Báwka si kupují jen lidi od 18 do 30 let, případně staří dědkové co mají výplatu 50 a víc
Báwo si dneska může pořídit každej, ty ceny nejsou nijak drastické a servis je taky pohodička. Já spíš nemůžu z keců, typu je ten má báwo kde na to vzal ? Ale kdyby přijel s koncernem tak to je v pořádku. Za tyhle kecy bych zabíjel.
ale vzhledem k tomu, že píše, rok 2002 což už je facelift a ono to má předface masku i světla, tak to podle mě bude bourané, nebo nějaká předělávka... takže rači ještě počkám na něco jiného
Já se v tobě fakt už nevyznám. Když ti tady bylo řečeno že tohle auto http://auto.bazos.cz/inzerat/24162711/e39-touring.php je v top stavu. Tak píšeš, že tolik peněz nemáš. A ted hledáš auta v cenové relaci 90k. tak já fakt nevim.
Lennox píše:Já se v tobě fakt už nevyznám. Když ti tady bylo řečeno že tohle auto http://auto.bazos.cz/inzerat/24162711/e39-touring.php je v top stavu. Tak píšeš, že tolik peněz nemáš. A ted hledáš auta v cenové relaci 90k. tak já fakt nevim.
tohle vypadá skvěle a já nemít rodinu jdu pro ni hned. Navíc to máš za kopcem.
Vem si někoho s diagnostikou a kdo 540i rozumí.
Pokud vychytáš drobnosti tyto auta se prodávají kolem 140-180tis když jsou OK.
Tak i potom prodej bude v pohodě když ho dáš do perfektního stavu....
Za 80-85tis si myslím ho koupíš a za dalších 20-40 postupně dáš dokupy drobnosti ...a budeš jezdit.
Koupíš sadu na ethanol E85 za 5-6tis a máš ještě pár KW navíc ...
Takto levné manuály 540i jsem neviděl. Většinou vše nad 120a více a stav všelijaký....