Mám problém, že mi už nějakou dobu občas vyletí hadice za turbem z hliníkové trubky.
Poprvé jsem dosedací plochy odmastil a znova sesadil, ale za týden vyletěla zase.
Tak jsem dal jinou hadici a trochu zdrsnil tu trubku. Opět za čas vyletěla.
Následovala výměna origo hadicové spony za silnější se závitem M6.
Ani to nepomohlo a zase za čas vyletěla. Montáž je naštěstí snadná, jelikož je to druhá spona za turbem.
Pokud nebudu řešit že to lítá, mám hlavně strach o motor, jestli to nepřefukuje nebo je nefunkční nějaká regulace.
Turbo je dávané nové asi před 40tis km u BMW Krotil.
Poradíte někdo co mám překontrolovat nebo jak změřit a jaké hodnoty mají mít třeba live data...?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vystřeluje hadice za turbem u E39 530
aj som vedel koľko to má tlačiť na life data, asi rok dozadu sme to merali s kamošom, na 4 plny kotol a tlačilo tušim 2.3, neviem úplne presne ale malo by to byť zhruba niekde okolo tejto hodnoty
ešte by som pozrel, či tá hadica nie je stlačená, žeby nemala kruhový prierez , zrejme by to tam prefukovalo, alebo to aj tesní, ale nemá dostatočné trenie pre udržanie hadice
to ti nedrží na tej kovovej hadici čo ide do IC však ?
ešte by som pozrel, či tá hadica nie je stlačená, žeby nemala kruhový prierez , zrejme by to tam prefukovalo, alebo to aj tesní, ale nemá dostatočné trenie pre udržanie hadice
to ti nedrží na tej kovovej hadici čo ide do IC však ?