to:force
promiň za OT,

nemyslel jsem si, že, právníci v dnešní době jsou na tom tak zle. V současnosti vedu dva soudní spory a peníze ze mě sajou jako pijavice a osobně si myslím, že ta práce není až tak odvedená. Na to jak dobře napsat odvolání jsem musel požádat o konzultaci dvě jiné AK. Pouze jedna vyplodila něco s čím jsem souhlasil a mělo to hlavu a patu.
Pokud je to tvůj koníček na odreagování, máš potřebné znalosti a vybavení tak proč ne. Taky jsem takový Ferda mravenec, ale mám nějaké zkušenosti, dobré vybavení a jsem řemeslně zručný. A jak jsem psal nahoře ono je něco jiného když si to rozebíráš sám, Uděláš si všude značky a pamatuješ detaily. Takhle když přijdeš k takové hromadě šrotu tak bych raději přidal kilo a koupil si něco pojízdného. Mám osobní zkušenost. Koupil jsem Subu v automatu s tím, že neřadí zpátečku. Když jsem skříň rozdělal tak byly vylámané planety a unášecí koš. Přesto jsem s tím jel cca 50km bez problémů a řadilo to hladce. Nakonec jsem byl nucen koupit almaru z vrakáče o který jsem předem věděl, ale ta měla zase jiné hřídele do měniče, takže jsem skládal za dvou jeden automat. I když jsem si to skládal sám tak ve výsledku to byl ranec. To je to co ti psal beny-maser.
To: beny-maser
Souhlasím s tebou, taky bych do takové pasti nelez. Za 150 nevím, ale to je jen na to poskládat to a prodat. To bude ulítaný jako blázen, žádných 182 000km. Ty vstřiky budou nejspíš načatý všechny. Pak vezmeš za písty a oni budou volné, pak ojnice dole asi dobrý, ale co nahoře, zkusíš axiál na klice, vytahanej rozvoďák určitě tam je něco na dopínání toho rozvoďáku a pokud si to budeš chtít nechat tak to povyměňuješ a už se v tom vezeš. Jasně 1 a 6 ten je venku, potom 2 a 5 ty spolu jdou, ale 3 a 4 spolu nejdou jsou každý v jiné úvrati.
Ještě doplním. V kufru je i vana motoru, takže zespodu se práší, kdyby vystřihli kolečko z kartonu a zaslepili to turbo v kufru Nebo přes to dali hadr igelit a zagumičkovali to. Řemeslo braň se. Motor se mi zdá dost zoxidovaný třeba kolem olejového filtru. Ta chudinka podle mě jenom jezdila, až do své smrti. Jaký pán takový krám.