Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
držáky nápojů e61
Jak je to s dodatečnou montáží držáků nápojů vpředu nad kaslíkem, co všechno se musí vyměnit, resp. je ta část kde jsou samostatně demontovatelná, že bych sehnal jinou? Protože to je pakárna bez toho, nechápu jak toto někdo nezahrne do základní výbavy, když ještě nedávno každý auto mělo pitomej popelník a zapalovač pro kuřáky v sérii 
já už hodně dlouho přemýšlím nad tímhle http://www.schmiedmann.cz/5_serie/e60/v ... .htm#19401 , ale bojím se toho řezání do přístrojovky. Mám 525xd 2009 v automatu a i když mám pravačku dá se říct dost často volnou tak držák na pití chybí .. a i pro spolujezdce ok .. poslouchat hlášky : tak velký a drahý auto nemá držáky na pití ? to mě taky nebaví.. Hold ten před mnou nepřiplatil..Filozof píše:nebo pak koupit neorigo držák co se bude hodit a bude vypadat dobře.
Taky řešení asi nejlevnější...
- Sovaja
- Klubové ID: 4075
Teda netuším, jaké držáky tam máš ty, ale ty moje origo jsou naprosto v pohodě. Držej jak klasickou plechovku, tak s tou vnitřní redukcí i tu úzkou plechovku(Red Bull) a kelímky taky v pohodě. Skoro se dá říct, že se tam ani nehnou. Jediný, že tam nenacpeš půlitrovou kolu, ta je moc velká......Je to jedna z praktických věcí v autě....
BMW E36/7 Z3 Hell Rot, 2.8l, 1997
Škoda Yeti 2.0TDI/125kW, 2015
Peugeot 307CC, 1.6l, 2007
Škoda Yeti 2.0TDI/125kW, 2015
Peugeot 307CC, 1.6l, 2007