Zdravím,
jelikož budu v nejbližší době měnit posilovač brzd asi mě nemine vypuštění brzdovky...
Tak se ptám, je možné si vyměnit brzdovku doma bez tlakového přístroje ?
Prostě klasika našlapat.
Jde o to, že mam Automat, také mám ASC a četl jsem pár příspěvku kde se liší odpovědi.
Většinou jsem vždy začínal nejvzdálenějším kolem, teď jsem čet, že u ASC-ABS by se mělo začínat nejbližším.
Někde jsem četl našlapat někde v žádném případě..
Jelikož , když ten posilovač budu měnit, sotva si pak dojedu někam nechat vyměnit brzdovou kapalinu do servisu.
Zatím ani nevím co ta výměna posilovače bude obnášet, ale chci se předem připravit.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna brzdové kapaliny
To urcite neni dobre.
Kdyz menis kamalinu tak, ze kus vyslapes, dolijes, vyslapes dolijes tak ok. Jakmine ji vypustis uplne, nebo staci aby jsi vyslapal uplne na sucho, tak musis na masinu. Vysvetlim proc - dojde k zavzdusneni ABS jednotky a uz se to neda vyslapat. Takze tobe se zda ze to brzdi, ale ABSko je plne vzduchu..
Kdyz menis kamalinu tak, ze kus vyslapes, dolijes, vyslapes dolijes tak ok. Jakmine ji vypustis uplne, nebo staci aby jsi vyslapal uplne na sucho, tak musis na masinu. Vysvetlim proc - dojde k zavzdusneni ABS jednotky a uz se to neda vyslapat. Takze tobe se zda ze to brzdi, ale ABSko je plne vzduchu..
Nastartuj a potom pri nastartovanom aute odvzdusnuj, odvzdusnis kompletne komplet cely system.
Na kazdom mojom /manzelkynom/ BMW som toto robil, od vymeny hadieciek az po upgrade brzd z M5, u 3er z M3 atd...
Pokial si menil valec nevyhnes sa tomu aby si iba naslapanim vtlacil vzduch, musis nastartovat.
Na kazdom mojom /manzelkynom/ BMW som toto robil, od vymeny hadieciek az po upgrade brzd z M5, u 3er z M3 atd...
Pokial si menil valec nevyhnes sa tomu aby si iba naslapanim vtlacil vzduch, musis nastartovat.
Já zase viděl v jednom servisu že borec měl takové udělátko.Víčko od brzdovky do toho dal rychlospojku napichl to na kompresor, nádržku natlakoval a už jen sedíš u kola a sleduješ jak to teče
Dnes jsem si dělal repas předního třmenu tak jsem si sehnal to víčko navrtal do něj ventilek a paráda.Nalil jsem nádobku až po vrch a krásně ti to vyjde na odvzdušnění jednoho kola.Doporučuju
Dnes jsem si dělal repas předního třmenu tak jsem si sehnal to víčko navrtal do něj ventilek a paráda.Nalil jsem nádobku až po vrch a krásně ti to vyjde na odvzdušnění jednoho kola.Doporučuju