Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 jak na zhasínání kontrolky airbag
-
taky to řeším na e36,ale žádné reakce jsem se nedočkal, chci to vyřešit odporem,protože další tři pytle tam mám,pouze se mi nevešel do dveří boční.
U e34 jsem to vyřešil vyndáním žárovky a zakrytim kanálku,protože je tam ještě dioda co začne svítit pokud vyndáš žárovku,tam byl, ale pouze jeden pytel co tam vlastně už nebyl.
U e34 jsem to vyřešil vyndáním žárovky a zakrytim kanálku,protože je tam ještě dioda co začne svítit pokud vyndáš žárovku,tam byl, ale pouze jeden pytel co tam vlastně už nebyl.
-
- Kontaktovat uživatele:
od letosniho 1.1.2013 jsou na toto zprisnene STK... pokud to nekomu projde, tak jen pouze diky "znamym"..bohuzel i ja mam znamy na jiny problemy s autem..ale jak jde o palubni systemy, tak bez slitovani.... ale kamarad elektrikar dneska sestrojil nejakou krabicku rizenou mikropocitacem...abychom to zapojili misto pojistky... aby to odpojilo obvod po 5sekundach...takze to je univerzalni pak pro kazdy auto ktery bude mit tento problem
D

Je to ono?
http://auto.bazos.cz/inzerat/24373332/B ... edadle.php
Někde jsem to viděl i za polovinu peněz.
Já ten problém se svítící kontrolkou řeším taky, jenže to mám o to horší, že to už někdo přede mnou opravoval napájením diody a odporu, tyto součástky jsou v pořádku, přesto se mi kontrolka asi před čtrnácti dny rozsvítila, takže fakt nevím, co s tím....
http://auto.bazos.cz/inzerat/24373332/B ... edadle.php
Někde jsem to viděl i za polovinu peněz.
Já ten problém se svítící kontrolkou řeším taky, jenže to mám o to horší, že to už někdo přede mnou opravoval napájením diody a odporu, tyto součástky jsou v pořádku, přesto se mi kontrolka asi před čtrnácti dny rozsvítila, takže fakt nevím, co s tím....
- Don
prave, ze by bagy nevystrelily a proto se to tak kotroluje. Cesi se zase vsechno snazi o***. To ze jim na silnici pak pujde o zivot - nevadi, hlavne, ze usetrili nejakou tu zlatku. Co ze se nekdo zabije, penize jsou dulezitejsi. Vsimnete si nekolika poslednich smrtelnych nehod E39 co se staly. U spolujezdce nebyly vystrelene bagy, ale jen tak dal kluci ochcavejte. Cena je sice nejvyssi, ale sance na preziti tu je i bez bagu 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
- Don
Ted uz si staci jen odpovedet, kdo na te sedacce spolujezdce vetsinou sedi - manzelka, pritelkyne, dite 12+. Aspon dopredu budete vedet kdo v tom aute zustane a je zajimave kolik takovych nehod za podledni roky bylo. Ovsem tady jsou vsichni takovi piloti, ze se jich to netyka. Ale je pravda - diagnostika: 500Kc/1min, vymena: moc penez/moc casu.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Zapomněl jsi na tchýniDon píše:Ted uz si staci jen odpovedet, kdo na te sedacce spolujezdce vetsinou sedi ...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak odstranit decku odporem/odkodovanim je jeste vcelku bezpecna vec (pominu-li to, ze jinak nelze vypnout airbag a tudiz chudak dite v autosedacce..) protoze opravdu pak ten airbag vystreli vzdy... tudiz lepsi to trochu ochcat nez jezdit s rozsvicenou kontrolkou a nemit funkcni pytel zadny...
ALE!.. a to uz jsem hodnekrat zazil a i prvni tazajici se na to pta a to je dost problem jsou airbagy chybejici (zaslepene) a v lepsim pripade odkodovane (takze aspon neco funguje) nebo jeste odstrihnuta kontrolka... to je pak dobra sracka.. nechapu jak to takhle muze nekdo provozovat, nedejboze takove auto prodat... Nekolikrat sem resil ze prijel clovek a kontrolka vporadku a nakonec se ukazalo ze tam chybi asi 4 pytle a on to vubec netusil.. to je vcelku husty... u jedne e61 sem videl ze chybeli komplet vsechny zadni a bocni... chudaci deti ... ale na aute vubec nic nebylo poznat..
tak asi tak nejak no... odstranit decku.. budiz.. ale jiny zasahy do toho systemu jsou faakt prasarna..
ALE!.. a to uz jsem hodnekrat zazil a i prvni tazajici se na to pta a to je dost problem jsou airbagy chybejici (zaslepene) a v lepsim pripade odkodovane (takze aspon neco funguje) nebo jeste odstrihnuta kontrolka... to je pak dobra sracka.. nechapu jak to takhle muze nekdo provozovat, nedejboze takove auto prodat... Nekolikrat sem resil ze prijel clovek a kontrolka vporadku a nakonec se ukazalo ze tam chybi asi 4 pytle a on to vubec netusil.. to je vcelku husty... u jedne e61 sem videl ze chybeli komplet vsechny zadni a bocni... chudaci deti ... ale na aute vubec nic nebylo poznat..
tak asi tak nejak no... odstranit decku.. budiz.. ale jiny zasahy do toho systemu jsou faakt prasarna..
- Don
e155 píše:Tak jinak. Když tam dáš ten odpor, tak auto si prostě myslí, že na sedadle spolujezdce vždy někdo sedí a vystřelí vždy. Tak kde je problém??? Vymnotování žárovky, nebo vypnutí kontrolky je teda hodně hardcore.
To je sice pravda, ale kdo to dela. Vsichni, a jeste jsem nevidel pripad, kdy by to nekdo korektne resil, to resi pres diagnostiku nebo ochcavaci krabicky viz. par odpovedi nade mnou. Dalsi vec, take to neni uplne spravne a to je zase pripad, kdy bag vystrelit nesmi - dite ve vajicku atd.
Resil jsem to tak ja na manzelcine e46tce - deti vozime pouze vzadu. Auto jako takove uz velkou cenu nema, kdyz to naboura tak, ze streli airbagy, tak se to uz vubec nevyplati spravovat, takze je jedno, jestli streli jen u ridice, nebo oba. V nasich autech nosi pasy povinne vsichni. Kdybych nahoodu to auto prodaval - co asi nebudu - tak bych na to samosebou kupujiciho upozornil.
-
- Kontaktovat uživatele:
dle meho soudu..radsi deti dozadu.. a kdyz, tak at pytle funguji a vyleti vsechny..nez at kontrolka nesviti a nefunguje nic... jinak decka u spolujezdce v sedacce se da koupit za "smesny" penize..nejaka prace...ale nejaky blbec si klekne na sedacku a rozsedne decku znova..a jsme kde jsme byli..tak jestli neni lepsi nasimulovat, ze tam stale nekdo je a at to funguje... a jestli se dostaneme do situace jako v nemecku, ze v aute nesmeji byt pytle starsi tusim 15let nebo 8let... tak to tu bude velmi zajimave =)) a od dalsich let muzeme cekat na stk i povinnou diagnostiku palubnich systemu :/