Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
lichmodul - výměna - kódování
-
Ahojte všichni.
Odešel mi do věčných lovišť licht modul na mojí e 39 po FL.
Chci se zeptat, zda umí někdo v okolí Ostravy opravit, případně kdybych sehnal jiný modul jestli by mi to uměl spárovat.
Navíc těch modulů je víc druhů na tom mém je číslo dílu 6 908 466 ale to číslo dílu jsem nenašel na realoem.com.
Taky je na štítku napsáno LCM-III-A
Tak nevím který přesně by mi pasoval tak ideální by bylo, kdyby někdo uměl sehnat ten správný a překodovat.
Nenašla by se dobrá duše někde v okolí??
Docela to spěchá, protože bez světel se dost blbě jezdí.
Odešel mi do věčných lovišť licht modul na mojí e 39 po FL.
Chci se zeptat, zda umí někdo v okolí Ostravy opravit, případně kdybych sehnal jiný modul jestli by mi to uměl spárovat.
Navíc těch modulů je víc druhů na tom mém je číslo dílu 6 908 466 ale to číslo dílu jsem nenašel na realoem.com.
Taky je na štítku napsáno LCM-III-A
Tak nevím který přesně by mi pasoval tak ideální by bylo, kdyby někdo uměl sehnat ten správný a překodovat.
Nenašla by se dobrá duše někde v okolí??
Docela to spěchá, protože bez světel se dost blbě jezdí.
-
-
a kdo vám to kodoval???
Já to ted mám provizorně opravené od elektrikáře.
Vyčistil celý tištěný obvod a něco tam přepájel.
Nejdou mlhovky zbytek zatím jo. Říkal, že nějakou součástku, co je špatná neumí sehnat. Nevím, moc se v tom nevyznám.
Ale chtěl bych to mít všechno v cajku, tak scháním modul dle ETK jak mi řekl Matiz.
Kdyby někdo uměl překodovat jakýkoliv LCM podle mojí výbavy tak by to bylo ideální.
Já to ted mám provizorně opravené od elektrikáře.
Vyčistil celý tištěný obvod a něco tam přepájel.
Nejdou mlhovky zbytek zatím jo. Říkal, že nějakou součástku, co je špatná neumí sehnat. Nevím, moc se v tom nevyznám.
Ale chtěl bych to mít všechno v cajku, tak scháním modul dle ETK jak mi řekl Matiz.
Kdyby někdo uměl překodovat jakýkoliv LCM podle mojí výbavy tak by to bylo ideální.
-
-
-