Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nejdou mi hodiny + predehřev 530d r.v. 2001
Dobrý den, mám problém na přístrojovce se mi zobrazuje všechno až na hodiny a nevím proč auto sem koupil letos na jaře může to mít souvislost s tím že už tam byl asi jiný volant? A druhý problém mám že mi auto předehřívá i když je motor teplý čidlo ukazuje 22 stupnů a já zastavím auto zamknu a za minutu odemknu a už zase předehřívá i při otevření jakých kolik dveří i při zamčení auta. Budu rád když mi to někdo pomůže vyřešit
- cmelak
To že se ti nezobrazují hodiny na přístrojovce je o nastavení, zmáčkni a přidrž tlačítko BC na páččce, tam si pak vybereš co chceš aby se ti zobrazovalo za funkci.
Ten předehřev má vadnou ŘJ, opravit umí "snejk" a poradit umí "starML" - už si nepamatuju co za pojistku se musí vytáhnout aby si vypnul předehřev, když ti takhle blbne..
Zkus pohledat tady na fóru, určitě je to tu někde napsaný ale nevim kde.
Ten předehřev má vadnou ŘJ, opravit umí "snejk" a poradit umí "starML" - už si nepamatuju co za pojistku se musí vytáhnout aby si vypnul předehřev, když ti takhle blbne..
Zkus pohledat tady na fóru, určitě je to tu někde napsaný ale nevim kde.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD