Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e60/e61 530D 218/231BHP Rada

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
wiperko

#1 Příspěvek od wiperko »

Dobry den, predcastne jse omlouvam za zalozeni noveho topicu pokud jsem nepatri.

Mam zajem jsi koupit bmw 530D kombi nebo sedan ale radsi bych preferoval sedan protoze mi je 20 a kombi bi mi nepasovalo.
Je to moje vysnene auto ktere planuji koupit v srpnu roku 2013 a chtel bych po uzivatelich par rad.
Manual by prospel vice protoze automat (tiptronic) moc nemusim.

Zavady na aute a pod. co mam ocekavat a ceho jse mam pri kupe vyvarovat.

Dekuji za kazdy nazor uzivatelu tohoto modelu.

PS: Budu jezdit jenom mesto obcas nejakou dalku, prosim vas nedavejte sem abych si koupil neco jinyho kdyz budu jezdit jenom mesto. Spotreba me nezajima.....
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od VRsix »

Je tady toho napsano mraky a psal jsi, ze mas kamose co maji petky, tak se zeptej jich a mas to nejlepsi.

Pokud je ti 20, tak hlavne pocitej s tim, ze servis se muze opravdu hodne prodrazit. Mel jsem predtim Audi A3 a na tohle stoji vsechno 2x tolik.

E60/E61 maji par vad, ktere se prodrazi v desitkach tisic. CCC jednotka, zateka do kufru, umi se utrhnout vyrive klapky atd. atd.
wiperko

#3 Příspěvek od wiperko »

Ano mam kamose co to maji...
neziji v cz ziji v uk a v cz jsi chci koupit auto a chci sliset nazor na cesky auta ne na anglicke...
Servis me tak nebere beru na vedomi ze to neni levne auto na nahradni dily ale to me taky moc nebere. nejsem troskar....

Dekuji za radu...
ps: o tomhle baworu ctu kazdy den atd.. snazim se zjistit co nejvice...
A audi (styri krousky pro teplousky) to rozhodne ne! :D
kornout

#4 Příspěvek od kornout »

Ti nechám v srpnu toho mého, servis celej doložím u BMW, sice je to kombík, ale fakt pěknej, komplet v M paketu. Cena dohodou, cca 370.
http://auto.bazos.cz/inzerat/24053019/5 ... anual-.php
Odpovědět