Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
svítící airbag
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Jedinne spravne reseni je koupit novou decku. Je to velmi nebezpecna zalezitost pokud je sedacka obsazena, dojde k narazu a probehne crash telegram, tak leti pytel ven. Vzhledem k tomu ze osoba sedici vedle nemusi byt pripoutana, tak ji napinaky pasu nepritahnou a v krajnim pripade ten pytel muze zlomit vaz. V tom nejlepsim ji jen pekne domlati hubu.
Navic ta decka nestoji desetitisice. Pokud se jedna o E6x, lidi, nedelejte z tech aut zbastlence. Kdyz se neco dosere, opravte to korektne.
Navic ta decka nestoji desetitisice. Pokud se jedna o E6x, lidi, nedelejte z tech aut zbastlence. Kdyz se neco dosere, opravte to korektne.
-
- Klubové ID: 2970
Prosimta, akym sposobom by decka danu nepriputanu osobu zachranila? Kedze pokial viem tato 'oprava' sposobi jedine to, ze jednotka airbagu dostava imrvere signal ze na sedacke niekto sedi. Podla mna najhorsie co sa stane je ze vyleti airbag aj v situacii ze tam nikto nesedi a to uz je beztak jedno.matiz píše:Jedinne spravne reseni je koupit novou decku. Je to velmi nebezpecna zalezitost pokud je sedacka obsazena, dojde k narazu a probehne crash telegram, tak leti pytel ven. Vzhledem k tomu ze osoba sedici vedle nemusi byt pripoutana, tak ji napinaky pasu nepritahnou a v krajnim pripade ten pytel muze zlomit vaz. V tom nejlepsim ji jen pekne domlati hubu.
Myslim si taky že to je blbost to něčím nahrazovat, ta dečka stojí okolo 2500,- i s daní a dávat tam něco v hodnotě 5kila aby to nefungovalo korektně mi nepřijde moc dobré. Práce je zhruba 1h až 1,5 hodiny. Každopádně jednotka airbagů si bude myslet že máš obsazené sedadlo, takže opravdu bude střílet i když tam nebude nikdo sedět. a druhá věc je že ti bude pořád svítit a gongovat že tam někdo sedí a není připoutaný.
-
- Klubové ID: 3041
Jinými slovy - kdyź tam někdo sedí a je pŕipoutanej, tak střelí normálně? Tím pádem je to z mého pohledu naprosto jedno a nechápu, co zde řešíme. V autě se mi vážou všichni. Když tam nebude nikdo sedět, tak ať to klidně bouchne. Když už to bude bouračka, že střelí airbagy, tak se mi to už stejné nevyplatí spravovat.
Mám to tak v E46tce a nic nesvítí a negonguje.
Mám to tak v E46tce a nic nesvítí a negonguje.
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Mam dojem ze rychlost od ktere pali pytle je neco malo pres 20km, nevim to uz presne. Jinymi slovy staci v zime male nedobrzdeni, lehky tukanec a pytle jsou venku. Ridicuv neni takova tragedie protoze se vymeni bag ve volantu, ale spolujezduv je pruser, rozerve pristrojovku a trebas zbytecne. Je mi samozrejme jedno co si tam kdo da, ale kvuli nekolika tisicum muze vzniknout mnohem vetsi skoda. A s rozervanou pristrojovkou asi nikdo chtit jezdit nebude. A pokud clovek nema vylozene stesti, jsou dost drahe., jelikoz vsichni prodejci vedi ze kdo shani pristrojovku, shani ji z jedinneho duvodu. Alespon na petku ktera ma druhou kaplicku pro idrive vzdy. Je to samozrejme kazdeho volba, ja zastavam nazor ze opravit vymenou vadneho dilu nez davat oblbovak.
Podložené to mám, první věc, kterou jsem si zdiagnostikoval na INPA-ěHonzaX píše:To Frax: další věc je taková, jestli to máš nějak diagnosticky podložené že máš právě chybu v té dečce. Kontrolku může rozsvítit jakákoliv závada na systému airbagů.

Nemáte někd oodkaz na nějakej e-shop kde tu dečku prodávaj ? na ETK jsem to nenašel
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=72&fg=03
mě když tohle hlásilo auto tak prý byla chyba v hlavový opěrce a na konec to byl kabel co vedl od hlavový opěrky durch sedačku k tuneluFrax píše:Podložené to mám, první věc, kterou jsem si zdiagnostikoval na INPA-ěHonzaX píše:To Frax: další věc je taková, jestli to máš nějak diagnosticky podložené že máš právě chybu v té dečce. Kontrolku může rozsvítit jakákoliv závada na systému airbagů.
Nemáte někd oodkaz na nějakej e-shop kde tu dečku prodávaj ? na ETK jsem to nenašel
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=72&fg=03

-
- Klubové ID: 870
Mám taky takovej dotaz. Svítí mi kontrolka airbagu, na diagnostice sem s tím ještě nebyl..
Btw.do předepínače pásu vedou nějaký kábly? Řidičův pás se mi totiž hodně pomalu navíjí.Nezasekává se,ale jde nazpět pomalu.Při trhnutí se klasicky hned zasekne. Mohlo by to být tím, nebo mám jít taky spíš po tý dečce nebo pyropatroně?
Btw.do předepínače pásu vedou nějaký kábly? Řidičův pás se mi totiž hodně pomalu navíjí.Nezasekává se,ale jde nazpět pomalu.Při trhnutí se klasicky hned zasekne. Mohlo by to být tím, nebo mám jít taky spíš po tý dečce nebo pyropatroně?
to nevím, asi to bude chtít kvalitní diagnostiku, kdybys měl náhodou e60/61 v černý kůži tak mám jednu hlavovou opěrku vč. pyropatrony nepoškozenou na prodejKamilAC píše:Mám taky takovej dotaz. Svítí mi kontrolka airbagu, na diagnostice sem s tím ještě nebyl..

-
- Klubové ID: 4038
zdravim všechny. taky se přidám do mlýna. včera se mi najednou rozsvítila kontrolka bagu na moji E39 540iat rv 16/1998. od té doby se to chovalo stále stejně - otočím klíčkem, všecky kontrolky se rožnou a zahsnou. jen ta od bagu zahsla jen asi na vteřinku a pak se zase hned rožla a už zustala svitit. Ted jsem to pichnul na diag a hlasi mi to tyhle chyby - viz dole. moc nechapu co to znamena. chyby jsem smaznul a ted po otoceni klicku uz zustane kontrolka zahasnuta...no ale jeste jsem to neprojel. píše to něco s napájecím napětím a pásem řidiče...ale moc to nechápu co je tím myšleno. poradí někdo pls?
- Přílohy
-
- chyba99.jpg (122.06 KiB) Zobrazeno 218 x