Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna "granátů" e61
- Sweden
- Klubové ID: 2669
chci se zeptat zda to tady někdo dělal a zda se musí vyndat celé velké spodní rameno nebo zda se to dělá na tomto modelu jinak.Dnes jsem to pouze okukoval a nezdá se mi že by byla jiná možnost než komplet celý rameno ven nebo min vyvěsit.Díky za případné rady.
Díl č.2
Díl č.2
- Přílohy
-
- etk.png (11.72 KiB) Zobrazeno 438 x
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Sweden
mno tak teda nevím jak vám ale pro mě to je největší mrd jakej jsem na tomhle autě zažil,a to že jsem toho zažil už dost
Obě horní ramena ven,spodní uložení tlumiče ven,pak ten dlouhej šroub,to vše celkem v poho,ale jak se dostalo na vyndání starého čepu tak prostě konec,kroužek šel ven ale zbytek ani hovno,totálně zarostlý,ale opravdu na sráč,kladivo-trubka-rány a nic.....flexa-jedna strana fik pryč opět kladivo-trubka-do toho nějaká ta chemie-rány.....a opět ani milimetr....tak jsem nasranej,asi bude muset celý rameno ven a pěkně pod lis,nebo zkusím někde splašit stahováček...na sem nasranej fest

Hojas ja to delal na e39 taky jsem ze zacatku do toho klatil kladivem ale vubec to neslo.Pak jsem vzal kousek sroubovice udelal jeden krouzek (na soustruhu)s prumerem toho silace a druhy vetsi dal nejaky polozky a matky a pekne jsem to stahl
a na zpatek opacnym zpusobem.
Jinam si myslim ze vytahovat zalomeny svicky je vetsi radost

Jinam si myslim ze vytahovat zalomeny svicky je vetsi radost

- Sweden
ono je to celkem normální že je to takhle zarostlý když je to takový léta v hliníku,ale je celkem úsměvný jak tady občas čtu že někteří experti nemaj za půl hodinu co dělat a to včetně sundání kola,holt asi mám smůlu,dál to budu řešit o víkendu tak uvidíme.S tím mrazákem to není špatný nápad,možná by to malinko mohlo pomoct při montáži nového kuláku