1) Xenony - jako mají teplotu (levá výbojka mi odchází pomalu do kytek), kde koupit? (musim do BMW?) a případná výměna - musí světlo ven, nebo to jde v klidu vyndat ? a mají xenony regulaci výšky po nastartování? (u mě teda asi ne..

2) coming home světla - na BC jsem tu funkci našel dokonce i načasování jak dlouho mají svítit, ale auto to asi neumí, protože po vypnutí motoru světla nesvítí - dá se to nějak nastavit nebo se to musí přes diag. nějak odblokovat?
3) automatika na světlech - na vypínači světel mám "A" úplně vlevo, když to zapnu a poté vypnu motor, musí se to znovu zapínat a nějak mi uniká smysl této funkce...myslel jsem, že po nastartování se sami zapnou, ale u mě tomu tak není...víte jak to funguje?
4) ostřikovače světel - jsou tam vůbec a fungují ? Na nárazníku jsou ale o funkci nějak zatím nevím...

5) automatické sklápění zrcátek při vypnutí - našel jsem tu někde, že to jde dodělat, ale že to musí ty zrcátka umět + nějakej modul dodělat...víte jak na to? je to složitější nebo to zvládnu sám... a kdyby někdo měl nějaký tipy či fígle na E60 tak sem s tim...

Kdyby někdo alespoň něco věděl, tak budu moct rád, já na to asi nepřijdu..dík za případné odpovědi...