Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupě 530D - dotazy. :)
respektuju vase nazory. ale uprime, jak uz tady nekdo psal e39 je uz proste stara, nehlede na to se mi nikdy nejak extra nelibila. o MB124 taky vim, ze je drzal ale nekoupim si ji
... proste chci novejsi generaci auta ktera bude zajimava i za 3,4,5 let. do designu e60 jsem se zkratka zamiloval. je mi jasny, ze ta vybava za ty penize nebude buhvico.. ale opravdu myslite, ze koupit ji do 200tis. je tak nerealny? vzdyt i v cr i na mobile je jich pomerne dost. pocitam s tim, ze Mpacket si z toho udelam casem protoze porizovaci cena mpacketu je o doat vetsi.

AdaMpower píše:respektuju vase nazory. ale uprime, jak uz tady nekdo psal e39 je uz proste stara, nehlede na to se mi nikdy nejak extra nelibila. o MB124 taky vim, ze je drzal ale nekoupim si ji... proste chci novejsi generaci auta ktera bude zajimava i za 3,4,5 let. do designu e60 jsem se zkratka zamiloval. je mi jasny, ze ta vybava za ty penize nebude buhvico.. ale opravdu myslite, ze koupit ji do 200tis. je tak nerealny? vzdyt i v cr i na mobile je jich pomerne dost. pocitam s tim, ze Mpacket si z toho udelam casem protoze porizovaci cena mpacketu je o doat vetsi.
Ok, pokud chceš něco novějšího tak jdi do ty E60, ale uvědom si, že za ty peníze budeš kupovat první ročník, který se spolehlivostí nemá nic společnýho a kort v naftě. No v ČR je E60 na prodej dost, ale všechno to jsou stočený sráče do kterých narveš fůru peněz. Nechci tě odrazovat od koupě, jen tě upozorňuju na fakta.

to vsechno si uvedomuji
mam autoservis vc. veskere diagnoatiky. takze co se tyce tech beznejsich poruch tak to me zas moc netrapi. nejsem jeden z tech najivnich co si mysli ze 5ka bmw z 2003 roku ma najetych 150tkm. uvedenych v inzeratu
spis si myslim, ze na bmw ani 300 neni moc. a jeste dalsich hromadu km ujede bez problemu.

-
a jé to jsou zase kecy
,nevím proč by si nemohl koupit e60, když se mu líbí,zrovna tak nevidím extra důvod, proč by se první e60 měla nějak extra srát oproti e39 z posledních let.
Osobně mám e34 a jsem s ní spokojenej.
Prostě je každýho věc co se mu líbí a co si koupí. A je snad jasný, že čím novější auto tím dražší díly a servis,protože to není mezi lidma ještě tak zaběhlí.
Osobně kupuju nejraději auta s hendikepem a pak si je dotvořím podle svého.

Prostě je každýho věc co se mu líbí a co si koupí. A je snad jasný, že čím novější auto tím dražší díly a servis,protože to není mezi lidma ještě tak zaběhlí.
AdaMpower píše:to vsechno si uvedomujimam autoservis vc. veskere diagnoatiky. takze co se tyce tech beznejsich poruch tak to me zas moc netrapi. nejsem jeden z tech najivnich co si mysli ze 5ka bmw z 2003 roku ma najetych 150tkm. uvedenych v inzeratu
spis si myslim, ze na bmw ani 300 neni moc. a jeste dalsich hromadu km ujede bez problemu.
Známej měl E34 a měl najeto půl mega a rozhodně to nebyl žádný vrak, jezdí furt dál. Takže ono je jedno kolik to má najeto, nejpodstatnější je stav vozu.

beny-maser píše:a jé to jsou zase kecy,nevím proč by si nemohl koupit e60, když se mu líbí,zrovna tak nevidím extra důvod, proč by se první e60 měla nějak extra srát oproti e39 z posledních let.
To nejsou kecy, ale fakta. Já vím o tom svoje, ale nebudem se tu dohadovat.

Loni jsem koupil e61 530D rok 2004, dovoz Itálie najeto 160 000 ověřených serviskou a následně přes BMW za 235 000,- Kč. Žádná extra výbava ale zároveň žádná olítaná mrtvice, zkrátka za tyto peníze dobrý kauf. Dodnes kromě výměny termostatů žádný problém a nevím, proč by se měl zrovna tento nafťák oproti e39 nějak srát. E39 je už zkrátka designově o pár let zpět a to se nebavíme o bezpečnosti atd. Za ten rok už auta zase o něco spadla, takže se dá v tvých možnostech určitě pořídit. Každopádně dát za auto poslední peníze a nemít rezervu je vždy trochu risk, tak bacha, podělat se může vždycky cokoliv i na novém autě
jo v pořádku ale 99 procent v čr e60/61 jsou vraždy.... co mají 380tis nalítáno bez servisu rozstřelených bylo taky dost a pak stočeno na 180tis km.
Pokud se vybere dobrej kus servisovanej tak by neměl bejt problém ...a asi bych si připlatil aspon 230-250tis. tam už se dá vybrat něco ...ale je to pár kusu z tisíce které jsou opravdu v pořádku ...a většinou přímo od majitele ...žádnej bazar
Pokud se vybere dobrej kus servisovanej tak by neměl bejt problém ...a asi bych si připlatil aspon 230-250tis. tam už se dá vybrat něco ...ale je to pár kusu z tisíce které jsou opravdu v pořádku ...a většinou přímo od majitele ...žádnej bazar
Ja jsem ted koupil e 61 z roku 2006 s tim malym faceliftem za 200,je to 525d v dobre vybave se serviskou a ve velice hezkem stavu.najeto 260tkm.nevidel bych problem koupit,ale musis fakt hledat,protoze tech vylitanych vran je tu vetsina.je pravda,ze koupit to auto za posledni penize je fakt risk,protoze pokud se neco vysere tak nejezdis.
kdyby si mel zajem, mrkni, prodavam
http://www.sportovnivozy.cz/39886-bmw-5-530d