e155 píše:Ne, jen benzín. Nechceš si všechny tyhle auta raději projet v bazaru a prostě koupit to co ti bude vyhovovat?
Taky ze to tak i udelam

Taky jsem nasel 3 ruzne druhy lpg( cenove ruzne

Ji-rka píše:informace co ti pomůžou....sakra,to je furt dokola.vlítni někam do bazaru,ke kámošum,známejm,rodině a prolítej si různý auta co tě zaujali a rozhodni se,pak polož otázky k tomu co jsi si vybral.
jak jsem psal předtim,nejsi vyprofilovanejmě to trvalo 4 roky u francouzů než jsem koupil prvního němce(mercedes),po roce BMW a pak už jen BMW.
za těch 30-40K seženeš pěknou e34,e30 nebo i e32(ale to je šance 1:50),e39 bude za ty love hnuj a e36 mě nikdy nebrala![]()
k tomu palivu: nafta u BMW jezdí stejně průměr 8l pokud to neni 320d,benzín na ty okolokomínovky stačí 2,0i,2,5i pokud se rád svezeš a V8 pro gurmány![]()
LPG bych auto nekupoval,radši bych to nechal dodatečně instalovat,je riziko,že koupíš zbastlenej sráč z polskej dílů fungující prvních 100km.
osobně se mi zamlouvá e34 V8 touring co je zde v inzerci a v kombinaci s LPG to bude super kára na každý den se spotřebou jako TDS
LukesE39 píše:Nejdřív jsi chtěl kupovat jako svoje PRVNÍ auto E39 za 30-40 tisíc a teď už bys jako PRVNÍ auto uvažoval o E60/E90... Aby jsi po nás za týden nechtěl vědět jestli je lepší M5 F10 nebo Alpina B5![]()
No, souhlasím s Perunwitem...
Perunwit píše:líp bych to nenapsal. je třeba trochu u toho přemejšlet, ne čekat, že tě někdo za ruku povede ke konkrétnímu autu. Kup si tu 530i co tu je v inzerci s manuálem a myslim si, že budeš spokojenej, koncept je to dobrej, stav konkrétního kusu neznam.
Víc už k tomu nemam co říct, je to furt dokola...
Perunwit píše:líp bych to nenapsal. je třeba trochu u toho přemejšlet, ne čekat, že tě někdo za ruku povede ke konkrétnímu autu. Kup si tu 530i co tu je v inzerci s manuálem a myslim si, že budeš spokojenej, koncept je to dobrej, stav konkrétního kusu neznam.
Víc už k tomu nemam co říct, je to furt dokola...