Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

¨Leštění límců

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Storm

#61 Příspěvek od Storm »

Nenadávej, za prvé ti to nijak nepomůže, i když to vypadá, že si tím ulevíš a za druhé pokud se o kola postaráš, hlavně tím voskem, budou pořád stejně krásná a každý kdo o tom něco ví, ty kola a péči o ně ocení, tuctové kola má každý, buď rád, že nejsi každý, i když, každý je každý ....

K těm přípravkům, mám doporučené věci od Doemixe, věci které jednoduše fungují, přeposílám jeho doporučení:

Čištění kol - http://www.detailingshop.cz/predmyti-my ... 500ml.html
Ale bacha, je silnej! Cili doporucuji zredit jeste pul na pul (pulku si odlej a dolej to destilovanou vodou!)

Vosk na disky (i chromove dily na aute, napr okolo oken, ledvinky, vyfuk atd...)
http://www.detailingshop.cz/disky-a-pne ... 100ml.html
Misanek

#62 Příspěvek od Misanek »

Tak ty mi tvrdíš na jednu stranu že na denní ježdění takhle upravené kola nejsou a hned v zápětí mi napíšeš neco, co jsexm pochopil tak, že i na denní ježdění se to dá. Já tomu teda nerozumím :lol:

Jinak na tu běžnou údržbu a čištění mi někdo doporučoval i obyčejný cif na okna nebo na co to je... Pokud bych teda tuhle srandu, co mi doporučuješ ty, nenaředil, tak hrozí naleptání hliníku?
Storm

#63 Příspěvek od Storm »

Ano tvrdím že se to dá, když se těm kolům budeš věnovat jak píšu, pokud se na to vykašleš a umyješ je jednou měsíčně nějakou sračkou, půjdou do háje, takže jednou týdně za použití přípravků, které jsou v odkazech.
Misanek

#64 Příspěvek od Misanek »

Ok, díky moc za rady :wink:

Btw ten vosk teda nanášíš jednou měsíčně jak píšeš výše nebo jde na těch kolech nějak poznat, že už je vosk dole? Třeba podle kapek vody nebo tak
Storm

#65 Příspěvek od Storm »

Během čištění se dá poznat, jestli je vosk dole, nebo jestli tam ještě je, třeba podle kapek vody, nebo po tom límci přejedeš rukou ...
Odpovědět