Cauwes, hele sorry za OT. Jak si uchytil ty plastový podběhy ? nahoře to mam normálně přišroubovaný akorát že dole to nemám kam chytnout jak si to vyřešil ty ? díky
Jinak já jsem ho splašil za 2990 úplně nový z ABS plastu kompet se vším. Krom mlhovek.
Nenechaval bych na autě nějakou spatlaninu, nechával jsem si vařit narazník na 307 před pár lety, za dost peněz, a výsledek hrůza.
Vyšlo mě to s lakem víc než novej narazník + lak.
Takže je uplně jedno zda jsem to rozkopal nebo ne
Jen teď sháním nejlépe v černé barvě, ale moc jich není a když jo, tak ty dementi co to inzerujou, už ho dávno prodali a nemají slušnost odstranit inzerát...
Jinak to uchycení jsem nzkoumal, jen jsem to vše odstrojil a sundal...
nevím proč by mělo být vaření nějak extra drahý,nevím proč by měl být výsledek strašnej,stačí vědět komu to dát a jsi na polovoční ceně tý repliky co jsis objednal.Ale nechci ti kazit radost z nového nárazníku,snad bude pasovat tak jako orig.
Stále shaním Mpaket nárazník. Nemá někdo na prodej nebo TIP kde ho sehnat.
Obvolal jsem všechny BMW vrakoviště co jsem našel na netu, objednal jsem si už nový , jenže ten krypl co vlastní eshop mi dnes na můj dotaz, kdy odešele nátaznik napsal, že až někdy v půlce května a to už na něj týden čekám, hlavně, že dobu dodání ma 3-10 dnů...
Mě se stalo to samé. Koupil jsem si před měsícem e39 tour. Mělo jí přede mnou prase! Nárazník na totál! malinkej obrubníček zpátečka a konec! Řval jsem ale nerozkopal jsem. Sundal jsem ho kamarád mi ho nádherně vyvařil, kamarádi v lakovně stříkli a nepoznal by jsi to. Jenže jak byl hodně rozbitej tak mi malinko praskl lak - oprava 5 minut a k nepoznání. Jestli máš zbytek toho náraznáku a je z ABS plastu není problém ho zachránit. Já sháněl nový a všude mi řekli začátkem června nejdřív!! Takže ho oprav jestli máš zbytky.