Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ukrutne rychla pomoc
tak tak,pokud vidis remen,videl bych to na alternator,loni v zime se mi to stalo a letos brachovi.na novou baterku ujedes tak 15km pri zhasnutejch svetlech,vypnutym radiu mozna 20.Takze pokud to nemas daleko domu tak tam hod jinou baterku a dojed s tim.a pak repase altiku,pokud teda nemas pretrhlej remen..
to se mi stalo když mi chcipl alternator nebo lepe uhliky alternatoru a přestal dobijet, myslel jsem že baterka(přes rok stala vybita) to ma za sebou tak jsem koupil novou a za den-dva se stalo to same
až ji nabiješ tak zkus se podivat na bc kolik nabiji alternator když motor pracuje.. nebo u e34 se do ta nevim jak u e39

kizby píše:KO alternátor, vyndej ho a nech zrepasovat, vyjde to za rozumnou cenu a máš jistotu že bude ok.
tak tak alternátor jednou jsem taky zažil ...super bylo že jsem dojel ještě 32km od toho co začla svítit baterka a dobíjení....
bud to jsou uhlíky nebo diody či altík spíše to vidím na uhlíky ty odcházej pravidelně...
nejlepší je fakt repas - máš klídek na dlouhé roky a navíc to nestojí palbu jako novej ...
cheprer píše:Tak si to tu zpětně čtu a mě se to stalo vPraze v centru tak mě odtáhli n a Pankrác do reno car BMW cena opravy 21.000![]()
E60 2003
co bys čekal české rádoby odborné firmy ala RENOCAR si účtují 10ti násobek běžné opravy ...v nemecku se vsadím by to udělali za 3tinu penez v origo BMW.
A běžnej servisák v dílně co dělá altíky ti to udělá za 8stovek.
Kdo to nezná bohužel platí jak mourovatej....i u takové defakto banality.
Já osobně jsem měnil uhlíky za pár desetikorun a byl klid.
[quote="Filozof"co bys čekal české rádoby odborné firmy ala RENOCAR si účtují 10ti násobek běžné opravy ...v nemecku se vsadím by to udělali za 3tinu penez v origo BMW[/quote]Silně pochybuji, že v Renocaru měnili uhlíky. Viděl bych to na nový alternátor + práce.
Prostě ne všichni, si umí s autem něco udělat, vyndat alternátor a třeba ho i rozebrat, vyčistit a dát nové uhlíky. Na podobných službách firmy žijou. Nehledě na to, že v autorizáku neopravují, ale v drtivé většině vyměnují za nové díly, resp. fakturují je...
Prostě ne všichni, si umí s autem něco udělat, vyndat alternátor a třeba ho i rozebrat, vyčistit a dát nové uhlíky. Na podobných službách firmy žijou. Nehledě na to, že v autorizáku neopravují, ale v drtivé většině vyměnují za nové díly, resp. fakturují je...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
pragdejf píše:no co, nahodis novvej altik, starej si das pod kabat, nechas opravit a za bura bouchnes na aukru. investice 500 a timpadem zisk 4500. ja bych byl bohatej mechoš
uvažuješ správně tak nějak to funguje všude.

nebo lépe koupíš novej origo za 1540kč vyměníš za starej - naučtuješ 16 500kč plus práce dohromady za 20 tis kč a ten starej opravíš zá pár set a prodáš jako renovovanej za 8tis

klasika v čr.