Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 530D Zamrzl motor!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bucharek

#1 Příspěvek od Bucharek »

Ahoj. Nemáte někdo zkušenost se zamrzlým motorem u 530D? Bude to určitě palice. Je olej ve vodě. ale nemyslím emulze. Je tam neuvěřitelný množství oleje :( Nevím jestli nechat udělat hlavu nebo mám možnost koupit motor za dobrej peníz. Čistil někdo chladící okruh? To bude asi pakárna
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

pokud máš možnost koupit dobrej motor za dobrej peníz,tak rozhodně vyměnit kus za kus,
na vyčištění chladícího systému jsou různé sračky do vody co to rozpustí a na začátek můžeš požít prací prášek či jar,pokud je to hodně mastný tak na ten první cyklus nebude asi nic lepšího,na další čištění použij nějakej přímo přípravek nebo sniž dávku jaru či pracího prášku jinak z toho budeš mít hrnečku vař
Bucharek

#3 Příspěvek od Bucharek »

Já si říkal že to bude asi jednodušší. Já jen zkoušel jestli s tím nemá někdo zkušenost. Jak veliká devastace tam bývá a tak. kdyby tam toho oleje nebylo tolik tak bych asi tu hlavu zkusil ale je toho plná expanska a celej system takže tam toho asi valí dost. Prášek zkusím. Díky
beny-maser

#4 Příspěvek od beny-maser »

jedině ještě zkusit jestli není jen vytlačená mrazovka,to by pak nemuselo bejt tak tragický,jenže si myslím, že by spíš byla voda v oleji než olej ve vodě
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

beny-maser píše:jedině ještě zkusit jestli není jen vytlačená mrazovka,to by pak nemuselo bejt tak tragický,jenže si myslím, že by spíš byla voda v oleji než olej ve vodě
To je trochu blbost ne? Copak je mrazovka mezi vodou a olejem?
Odpovědět