Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jde vymenit Business navi za Profesional na E60 facelift?
-
airbone
- Klubové ID: 1836
jasne ze ide, nie je ziadny problem.fedo01 píše:Zdravim,chtel bych se zeptat zda je mozne "upgradovat" malou navi za velkou profi.Diky a omlouvam se jestli tohle uz nekdy nekdo resil.
Mala aj velka navi existuje v dvoch verziach
Mala Business M-ASK - zobrazuje len sipkovu navigaciu, monitor 6.5"
Mala Business pre LCI M-ASK2 - zobrazuje aj 2D mapu, monitor 6.5
(pri upgrade staci prehodit a nakodovat modul MASK II), idrive kontroller moze ostat povodny.
M-ASK II sa da rozoznat od starsieho M-ASK tym, ze ma tzv. Favorite Buttons - 8 dotykovych tlacidiel vpredu programovatelne pre oblubene funkcie
Velka navigacia Professional
CCC prvej generacie (2x mechanika 1xdvd, 1xcd)
CCC pre LCI druha generacia - tak isto ma favorite buttons oproti jednotke. ROzdiel medzi nimi nie je vo vizualite asi ziadny, obe zobrazuju aj 3d mapu a split screen, pracuju s 8.8" monitorom. Pouzivaju kontroller HIGH, ktory mas spatnu vazbu otacania ovladanu elektronicky oproti mechanickej spatnej vazbe kontroleru pre systemy M-ASK. Takze pri vymene z malej navi MASK na CCC je nutne menit aj ovladacie kolecko, a displej za velky 8,8 samozrejme potom jednotku nakodovat. Este k tomu aj panel okolo modulu, pretoze jednotka je 2din.
Ak mas facelift, tak by si mal mat mask2 ktory zobrazuje malu mapu, cize pre profi potrebujes monitor, jednotku ccc, kontroler a ramcek okolo. Je mozne ist aj do novsieho systemu CIC, to je vsak o poznanie nakladnejsie, lebo to vyzaduje aj emulator a dat si vygenerovat FSC kod pre mapy (mapy su na harddisku).
-
Snejk
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
upresneni : i ve faceliftu muzes mit mask2 (champ) ktery taky nema navigaci takze musis pridelat antenu.. jako antena poslouzi uplne jakakoliv antena na gps s fakrou ktera bude bydlet pod palubkou...
jinak staci jen vymenit monitor, jednotku ccc a ramecek a ty predni panely (u lci panel se drevem kterej stoji asi 12000
) u predfl stoji par korun..
a kontroler nemusis menit nikdy pokud nechces... po patricnem nakodovani funguje velka navi uplne normalne i na stary mask kontroler...
jinak staci jen vymenit monitor, jednotku ccc a ramecek a ty predni panely (u lci panel se drevem kterej stoji asi 12000
a kontroler nemusis menit nikdy pokud nechces... po patricnem nakodovani funguje velka navi uplne normalne i na stary mask kontroler...
-
airbone
- Klubové ID: 1836
ja som raz skusal e60 low controler s e60 ccc navi a nefungoval, smery fungovali, ale nefungovalo otacanie kontroleru (ale nekodoval som nic). Hovorite ze po nakodovani to funguje??? Lebo chceme napucit jedno ccc do e70 namiesto CHAMP a nevieme ci budeme alebo nebudeme potrebovat aj kontroler. ???
JJ a este dodam ze aj predface moze mat CHAMP bez navi
JJ a este dodam ze aj predface moze mat CHAMP bez navi