Ahoj lidi
Mam dotaz prestal mi foukat vetrak,klima a topeni na okna funguje ale prostredni ovladaci talcitko na regulovani foukani proste nejak nejede.Uz jednou se mi stalo ze jsem jel a az za 10 minut se teprve vetrak rozjel tak jak ma...tedka se uz nerozjede fouka tak ze ctvrtiny kdyz ho mam na max a a jeste se mi zda ze to spis topi ikdyz to mam stahnuty jen na minimum 18.Nevite nekdo cim to muze byt?Nekdo mi rikal ze treba cidlem vnitrni teploty ale to si myslim ze by se tykalo spis klima nez jen foukani.Diky za kazdou radu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Větrák E 60
Zkusím využít téma na můj dotaz. Na E61 z roku 2006 mi vydává ventilátor divný zvuky, takový jakoby povrzávání, někdy je to i dost nahlas a obtěžující. Ale zajímavý je, že se to děje jen v levých zatáčkách, tzn. při náklonech auta doprava, typicky např. při projíždění po kruhovém objezdu. Při jízdě po rovině to nedělá a nebo jen slabě, málo slyšitelně, a v pravých zatáčkách už vůbec ne. Mám vychytané, že je to opravdu větrák na ofuk do kabiny a nic jiného, protože když ho v levé zatáčce vypnu, okamžitě pazvuky přestanou Proč to dělá jen v levých zatáčkách? To mi hlava vážně nebere 

ne ne, nic tam nespadlo , tohle je přesná věc které mi dělá u mé E60 a dělala i u mé E39.
Tam se jedná čistě jen o otočení volantu doleva .
U E39 mi to začlo dělat po výměně kroužku pod volantem, řekl bych , že je tím pádem někde špatná kostra a ono se to prostě zrovna spojuje s tím ventilátorem .
Takže kdo si toho nevšimnul za své léta v E39 a E60 ? Nevěřím že jsme tady jen dva, dělalo mi to u obou E39 a to vždy, když jsem vyměnil obyč volant za Mpaketový .
U mé poslední E39 , to bylo opravdu nepříjemné , u E60 to můžou dělat klidně multifunkce podle mě .
Tam se jedná čistě jen o otočení volantu doleva .
U E39 mi to začlo dělat po výměně kroužku pod volantem, řekl bych , že je tím pádem někde špatná kostra a ono se to prostě zrovna spojuje s tím ventilátorem .
Takže kdo si toho nevšimnul za své léta v E39 a E60 ? Nevěřím že jsme tady jen dva, dělalo mi to u obou E39 a to vždy, když jsem vyměnil obyč volant za Mpaketový .
U mé poslední E39 , to bylo opravdu nepříjemné , u E60 to můžou dělat klidně multifunkce podle mě .
Díky za info, tak aspoň v tom nejsem sám. Spadnutí něčeho do blízkosti větráku mi opravdu připadalo nepravděpodobný, ten pazvuk není mechanického původu, není to mlácení něčeho o něco, je to opravdu spíš pazvuk elektronický, ale jednoznačně jde z větráku a nejvíc je slyšet při jeho nejnižších otáčkách (při vyšších se víc schová v hluku proudícího vzduchu). Schválně vyzkouším, jestli to udělá i při otáčení volantem doleva na místě, když auto stojí, nebo při malé rychlosti, kdy je boční přetížení minimální a samo o sobě by na nic mít vliv nemělo.