Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Denní svícení E34
-
Dettektorr
Ja to mam reseny takhle http://ramzzes.rajce.idnes.cz/
-
Dettektorr
ja som si to US DRL dorabal, a je to super, prislo ma to tak na 80cent, dialky svietia na tych 30%, okolo 7W, jazdim stym az pokial nevidim na ciferniky, a to auto je dobre viditelne, na cestach to vidno hlavne u Audi, BMW vacsinou svieti kruzkami, aj xenonmi>uspora
Ale moj sposob asi nebude pre kazdeho, doma zostaveny PWM modul z toho co som nasiel v supliku som potom elegantne pripojil v pojistkovke u motoru, a je schovany. Pre neelektrikarov BMW predava origo US DRL modul, vyzera to ako rele, ale je vtom zase len PWM regulator, a nejaka logika, no cena je hodne neprijemna, asi 100x viac nez to moje
Ale moj sposob asi nebude pre kazdeho, doma zostaveny PWM modul z toho co som nasiel v supliku som potom elegantne pripojil v pojistkovke u motoru, a je schovany. Pre neelektrikarov BMW predava origo US DRL modul, vyzera to ako rele, ale je vtom zase len PWM regulator, a nejaka logika, no cena je hodne neprijemna, asi 100x viac nez to moje
-
darklord
- Klubové ID: 2970
A kam sa prosimta ten modul zapaja? Ja som to trochu googlil, nejaky daylight modul sa da kupit na E34 aj u nas ( http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... _relays-2/ cislo 1), ale netusim kam ho zapojit (ak je to vobec na EU autach mozne zapojit len tak a neprerabat sto kilometrov kablov).
ten modul pasuje do E36, a zvladla to kopa ludi, kupili, cosi prepojili, a islo, takze to bude do znacnej miery predpripravene, E34 nic take nema pokial viem, takze tak ci onak, to tam treba dobastlit. Ale neviem kam sa ten modul pripaja konkretne, takze tie metre kabla tam mozu cakat, ja som si to spravil na mieru, a dopajal som tam asi pol metra dokopy. Na SK fore chalan predava prakticky to iste, okolo 40€ s navodom, a vsetkym, a pripaja sa to na spinac svetiel vo vnutri.
Vyrob mi to taky!starynovy píše:ja som si to US DRL dorabal, a je to super, prislo ma to tak na 80cent, dialky svietia na tych 30%, okolo 7W, jazdim stym az pokial nevidim na ciferniky, a to auto je dobre viditelne, na cestach to vidno hlavne u Audi, BMW vacsinou svieti kruzkami, aj xenonmi>uspora![]()