Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Plastová vana do kufru

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sovaja
Klubové ID: 4075

#1 Příspěvek od Sovaja »

Ahoj,

mám dotaz jak pasuje plastová vana do kufru u E61? Chtěl bych koupit nějakou, ale na všech fotkách má vana hodně zvýšený okraj(ten u víka kufru) a já mám kufr úplně rovnej(nevím zda to je xdrivem nebo to mají všechny E61). Nicméně přemýšlím, zda tento zvýšený okraj by nevadil třeba při nakládání kočárku, nebo dalších velkých věcí.....nebo se dá koupit i nějaká přesná vana se sníženým okrajem?

Nebo je to v pohodě a nevadí to?

U Citroena jsem tu vanu měl také, ale tam byla výš hrana u víka kufru, takže ta plastová vana tam jaksi zapadla a nikde nepřekáželo.....

díky za info nebo zkušenosti...
BMW E36/7 Z3 Hell Rot, 2.8l, 1997
Škoda Yeti 2.0TDI/125kW, 2015
Peugeot 307CC, 1.6l, 2007
JH76

#2 Příspěvek od JH76 »

Není čeho se obávat. Já jsem vanu do kufru kupoval v půlce října 2012, mám e61 xDrive, rok 2006. Pasuje to tam dobře, zvýšený okraj zas tak extrémně zvýšený není a ničemu to nevadí. Vanu od stejného výrobce jsem měl i v předchozím autě (Subaru Legacy Combi), taky mělo podlážku kufru v rovině s hranou a ten zvýšený okraj tam byl vidět, ale ničemu to nevadilo, proto jsem totéž koupil i do BMW. Je to dobrá ochrana proti možnému zašpinění.

V říjnu jsem vanu nejlevněji sehnal na autodoplnky-obchod.cz za 539,- Kč vč. DPH. Jinde v tu dobu byly ceny přes 700,- Kč. Link, přes který jsem na to tehdy klikal, už nefunguje, ale když jsem to na jejich shopu hledal manuálně, našel jsem to, takže to pořád mají (dokonce skladem), jenom už pod jiným kódem a nepatrně dráž - za 579,- Kč vč. DPH:

http://www.autodoplnky-obchod.cz/vana-d ... rotiskluz/

Tak jenom prověř, jestli to někde nemají levněji. Pokud lepší nabídku nenajdeš, můžeš to objednat přes uvedený link. S vyřízením objednávky a doručením žádný problém nebyl, bral jsem k tomu i gumové koberce na zimu http://www.autodoplnky-obchod.cz/gumove ... 04--rigum/
a pár dalších blbostí.
Laco19

#3 Příspěvek od Laco19 »

Ja mam gumovu. Zvyseny okraj nevadi, je iba na 3 stranach v predu je vanicka rovna. Sedi dobre ale za jazdy sa vzdy o cca 5cm posunie na pravu stranu - mozno tvrdsia plastova by to nerobila.
Laco19

#4 Příspěvek od Laco19 »

Kedze gumova vanicka sa mi stale posunie doprava tak som si kupil aj plastovu ale vyzera otrasne. Ten zvyseny predny okraj zavadzia a vanicka vyzera ako dopasovana z E60 - nechcel som verit ze je naozaj urcena pre E61.
Odpovědět