Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW hobby KLUB amateru VAMBERK

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
zverbo

#1 Příspěvek od zverbo »

Raz som to už skusal takto PREVAS rozbehnut ale nedotiahol som to dokonca.
PROSIM admina NEPRESUVAT PRETOZE sa jedna o e39 a amozrejme ine BMW

Takze pokial by ste chceli ponukam prevas amatersku dielnu na profi urovni s amaterom /JA/
diagnostika, zvaracka, dvihak, lakovanie dielou, pomozem s elektronikou, folie, vymena motoru atd... co vas napadne umna ZADARMO - nevytvaram servis ani dielnu OFICIALNE - IBA chcem pomoct ZADARMO ludom co to ocenia

Robim to len koli tomu ze som fanda BMW a rad pomozem nadsencom ako som ja, ktory ale nemaju kde zveladovat svoje mazliky, kto umna bol vie ze mam halu na 20 e39 a pozemok na dalsich 50

Mam mini vrakac zo specialkou na e39 a urcite ma poznate ze davam diely zadarmo

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=120975

Ked to zhrnem PONUKAM ZADARMO prevas dielnu kde mozme pokecat, grilovat, robit mini BMW zraziky, prerabat a zveladovat vase BMW, vymenit si rady a skusenosti,
zverbo

#2 Příspěvek od zverbo »

V pozadi cast nadvoria ktore je k dispozicii prevas
Přílohy
DSCN3396.JPG
DSCN3396.JPG (166.44 KiB) Zobrazeno 2035 x
zverbo

#3 Příspěvek od zverbo »

No a to najdvoležitejsie je to hned vedla cintorina/hřbitova takze hrobove ticho, nikoho nerusime a navyse nikoho neotravujeme
Filozof
Klubové ID: 1044

#4 Příspěvek od Filozof »

škoda šel bych do toho ale jsem z Vyškova.

Přátelská rada... změn si název ....slovo fušer v češtině znamená ...

Co je fušer
kdo nekvalitně, neodborně provádí nějakou činnost
břídil, hudlař

takto to vypadá že sháníš uplně někoho jiného a ne odborníky BMW do nově zavedeného servisu :D
soukupadam

#5 Příspěvek od soukupadam »

Tohle přesně schánim, akorát trochu z ruky
zverbo

#6 Příspěvek od zverbo »

Filozof píše:škoda šel bych do toho ale jsem z Vyškova.

Co je fušer
břídil, hudlař

takto to vypadá že sháníš uplně někoho jiného a ne odborníky BMW do nově zavedeného servisu :D
BMW je moje hobby, robim si komplet vsetko sam na svojich BMW a ze ich nebolo malo, rozrabam e39 na diely - nebudem sa tym tajit, chcem iba pomoct a ponuknut co iny nemaju ked ja to mam a nechcem natom zarobit.
A dakujem za upresnenie.
Nic stoho nerobim pre peniaze, robim to ako HOBBY ze BMW mam rad, nie som profesional ale nikdy by som nedal svoje BMW do servisu - vsetko si robim sam, nie som automechanik ale za 10rokou BMW nieco viem, neni toho moc ale vzdy som si poradil sam, nemam ani servis a nezhanam ani mechanikou to vobec, iba chcem pomoct!
Filozof
Klubové ID: 1044

#7 Příspěvek od Filozof »

zverbo píše:
Filozof píše:škoda šel bych do toho ale jsem z Vyškova.

Co je fušer
břídil, hudlař

BMW je moje hobby, robim si komplet vsetko sam na svojich BMW a ze ich nebolo malo, rozrabam e39 na diely - nebudem sa tym tajit, chcem iba pomoct a ponuknut co iny nemaju ked ja to mam a nechcem natom zarobit.
A dakujem za upresnenie.
Nic stoho nerobim pre peniaze, robim to ako HOBBY ze BMW mam rad, nie som profesional ale nikdy by som nedal svoje BMW do servisu - vsetko si robim sam, nie som automechanik ale za 10rokou BMW nieco viem, neni toho moc ale vzdy som si poradil sam, nemam ani servis a nezhanam ani mechanikou to vobec, iba chcem pomoct!
jasně chlape to je nejlepší vlastní zkušenosti ...mužeš bejt na tom líp jak kdejakej BMW mechanik co jen vymění díl a víc neřeší.... a nepřemýšlí..

Nevíš prosím co dát na E34 za výfuk ? 525i bude podobná jako 528i nebo 523i ? netušíš ?

nikdo mi nic za rozumné peníze nechce prodat a když tak polské šmejdy..
pokud alespon víš kde sehnat výfuk střed a konec na 525i pomohlo by mi to.
zverbo

#8 Příspěvek od zverbo »

:D

ted sem dodelal kamosovou e34 ale 525tds, z jedny e39 motor z druhy vyfuk a sedacky atd... vsechno sem mu dal zadarmo a to se motory prodavaj tak 5000kč
Experimentoval sem z vyfukem a kupodivu nejlip sedel vyfuk z 528i e39 ale odrezal sem tu druhu bandasku, prevaril som drzaky a navaril som koncovku a pome hop lip ako original, i zvuk dobrej na 525tds az moc dobrej, vyvarili sme prahy, osetrili a nastriekali a z hnoja auticko ako lusk, trvalo mi to asi mesiac vsetko dohromady ale super to dopadlo.
m.deejay
Klubové ID: 1429

#9 Příspěvek od m.deejay »

Doufám, že klub není jen pro E39...Já jsem z Ústí nad Orlicí, takže to mám k tobě kousek. Umíš i diag na moje auto (E60)? :)
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
zverbo

#10 Příspěvek od zverbo »

m.deejay píše:Doufám, že klub není jen pro E39...Já jsem z Ústí nad Orlicí, takže to mám k tobě kousek. Umíš i diag na moje auto (E60)? :)
Ano diagnostika e60 bez problemou, proste BMW nie len e39, sam idem kupovat e66 a renovujem e24 635csi takze BMW.
zverbo

#11 Příspěvek od zverbo »

Ahoj vsetkym, koly praci nestiham uz takmer nic, najblizsie mam cas na konci jula budem robit mini zrazik pre vas, grilovacka, pokec a dvolezite veci umna ako iste viete za tu istu cenu ako vzdy ZADARMO.
Datum upresnim bude to tak dva tyzdne pred BIGOM 2013.
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Velvetek »

Tak dej včas sem vědět, nějak si to zaplánuji a přijedu kouknout, když to půjde...