Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vibrace motoru - vyřešeno
Ahoj,
nejprve pro rejpaly - vim kde je talčítko hledat i že se to tu spoustukrát řešilo, ale vyhledávací skript mě nepustil dál než na první stránk ua tam nebylo to co jsem hledal - tak proto nový topic.
Mám e39 528i rv 98 a mám problém, že na volnoběh to auto vibruje a klepe se tim celý auto. žádnej jinej problém není normálně táhne, jede po rozjezdu i malýho (5-10km/h) vibrace zmizí dělá to prostě jen když auto stojí.
Taky jsem vypozoroval, že když je zahřátý tak tyhle vibrace přicházení jakoby ve vlnách tzn vibruje vibruje.. a klid... za chvíli znova vibruje vibruje... a klid.. Nevím čím to je, vyměnil jsem cívky i svíčky ale tim to asi nebude protože to dělá stále..
Díky za rady Kuba
nejprve pro rejpaly - vim kde je talčítko hledat i že se to tu spoustukrát řešilo, ale vyhledávací skript mě nepustil dál než na první stránk ua tam nebylo to co jsem hledal - tak proto nový topic.
Mám e39 528i rv 98 a mám problém, že na volnoběh to auto vibruje a klepe se tim celý auto. žádnej jinej problém není normálně táhne, jede po rozjezdu i malýho (5-10km/h) vibrace zmizí dělá to prostě jen když auto stojí.
Taky jsem vypozoroval, že když je zahřátý tak tyhle vibrace přicházení jakoby ve vlnách tzn vibruje vibruje.. a klid... za chvíli znova vibruje vibruje... a klid.. Nevím čím to je, vyměnil jsem cívky i svíčky ale tim to asi nebude protože to dělá stále..
Díky za rady Kuba
mě to delala 318i menil jsem vau vzduchu..trosku se to uklidnilo
ale po case mi to zas zacalo houpat s celym autem.Pak jsme si rikali ze bude treba nekde hadicka napraskla a ze to nasava falesny vzduch ale nikde nic....tak pak uz jsem slysel nazor ze bude ukapavat benzin z vstrikovace nebo jak to tehda ten klucila rikal a ze to muze delat to houpani .....no a pak jsem to prodal tak mi to bylo FUK
hlavne tomu nerozumim takze nvm jestli je to vubec mozne s tim vstrikovanim 
ale po case mi to zas zacalo houpat s celym autem.Pak jsme si rikali ze bude treba nekde hadicka napraskla a ze to nasava falesny vzduch ale nikde nic....tak pak uz jsem slysel nazor ze bude ukapavat benzin z vstrikovace nebo jak to tehda ten klucila rikal a ze to muze delat to houpani .....no a pak jsem to prodal tak mi to bylo FUK
-
DawletE30
- Klubové ID: 2395
Byt tebou bych se podivat na silenbloky motoru a pak řešil věci co se tyče motoru atd. Podle mě je maš urvane a vibrace motoru se ti přenaši do auta na kastli.Frax píše:Ahoj,
Díky za rady Kuba
Věděl by někdo jestli je ten problém vadným dílem 4 nebo pět ?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=22&fg=05
případně jaký silentbloky koupit ? Na eshopech jsou v rozmezí 130-2000korun tak nevim kterej je ten správnej...
případně jaký silentbloky koupit ? Na eshopech jsou v rozmezí 130-2000korun tak nevim kterej je ten správnej...
Frax píše:Věděl by někdo jestli je ten problém vadným dílem 4 nebo pět ?
Kazdopadně kamo bych si kupil 4 i 5 jeto nakej kus gumy za par kacek 1300,- kus origo taksi myslim ze to pude poresit za 1000-900.....nekde u šmelinaru
vymenis to a budes mit zas na chvilu klid xD
Na volnoběžný ventil tu byl nedávno v sekci 3er myslím odkaz, jak ho vyndat a vyčistit. Je jakoby dole o něco níž než škrtící klapka tuším. Separátor je takovej černej bazmek pod sáním a vede k němu 5 hadic, má svou určitou životnost, já veděl že na mém autě nebyl 6let měněnej, tak jsem hned po koupi ho vyměnil, tři hadice jsem měl popraskané a separátor byl zakarbonovanej,tak jsem rád, že jsem to udělal. Ale jestli ti to vibruje i mezi 1.5-2tis ot. tak ti asi ani jedna z těhle věcí nepomuže si myslím, snad poradí někdo kdo ví víc