Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ko servo čerpadlo co vše může vzít sebou

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od aDAm_2 »

Narazil jsem na jeden zajímavý inz na E34, ale má bohužel KO servo čerpadlo. Co vše mohlo to čerpadlo sebou vzít? Samotné servo? Zadní nivo? Je zde předpoklad že s ním majitel lítal i kydž odešlo.
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

e34 bez serva nejde otočit volantem,takže aby s tím někdo jezdil musí být docela dobrodruh s medvědíma tlapama.
nuny

#3 Příspěvek od nuny »

aDAm píše:Narazil jsem na jeden zajímavý inz na E34, ale má bohužel KO servo čerpadlo. Co vše mohlo to čerpadlo sebou vzít? Samotné servo? Zadní nivo? Je zde předpoklad že s ním majitel lítal i kydž odešlo.
Jestli je "jen" KO servo, co řízení??

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=10
honzabiker1

#4 Příspěvek od honzabiker1 »

Nivo ma vlastni kompresor, neni propojene s posilovacem rizeni.
Zalezi, co je v e34 za motor - treba m20 maji zvlast remen pro servo, m50 spolecny i pro vodni pumpu a alternator. Takze pokud by se zadrelo servo, mohl by remen prasknout a prestal by se chladit motor. Pokud k tomu nedoslo, nemelo by samotne servo cerpadlo nic jineho poskodit..
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od aDAm_2 »

honzabiker1: no nevim nevim nechcu se hádat ale podle mých info má jak posilovač tak nivo prdel společné čerpadlo.

beny-maser: no toť otázka jakým způsobem odešlo. Zatím jsem tu káru nějak extra neřešil, v inzu sem viděl text že KO čerpadlo tak než začnu nějak podrobněji řešit tak abych cca měl představu o tom co vše se mohlo okolo toho posrat, kdyby to třeba vzalo sebou nivo prdel tak oprava je za raketu :(
beny-maser

#6 Příspěvek od beny-maser »

a má to vůbec Nivo?
né každá e34 jí má,pokud odejde tak tam můžeš dát i klasické tlumiče, jen přijdeš o "labutě"
Jinak servo pumpu na nivo z e34 tds tu mám i tlumiče.
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od aDAm_2 »

jj nivo je součástí, pokud ta kara nebyla teda napadena tunerem ;) no ale prodejce zatím mlčí tak možná netřeba dál řešit, možná jen pro ty komu by se to stalo tak aby věděli co se může vše vysrat při krachu čerpadla.
Odpovědět