caute,zajimaj me nazory na tydle kilometrry u e60 530dA 160kw 5/2006 ) ma najeto 375 000km jezdeno prevazne a to z 90% dalky,olej menej pravidelne,vcas,stejne tak v automatu po 60tkm veskery servis pouze BMW i zarovky tam menili
normální nájezd..., cokoliv vemeš z bazaru, má pod 200..., kdyby to byla pravda, všichni jezděj kupovat auta sem a ne do německa..., tam když se koukneš maj všechny auta najeto 300 a víc
jasny o tom vim,ze kazde dovezene auto je stocene,nebo kazde druhe.todle kazdej rika ty vole nekupuj to nebo proc si koupil auto,ktery ma 375tkm a ja kazdymu rikam a ty si mylsis,ze to tvoje auto z roku 2000 ma poctivych 160tkm to auto znam od prvniho KM a vypada na 120tkm stavem a vsim ...
za posledniho cca ctvrt roku servis za asi 3000 eur
olej menej po 60tkm v automatu
v motoru olej a filtry pravidelne,ale po kolika km nevim
filtr pevnych castic menenej v bmw,lichtmodul menenej,turbo a vstriky puvodni,bezdy meneny nedavno,nejaky rameno meneno nedavno jinak ty sjou taky puvodni az na to jedno nebo dve atd atd
za posledniho cca ctvrt roku servis za asi 3000 eur
olej menej po 60tkm v automatu
v motoru olej a filtry pravidelne,ale po kolika km nevim
+ v minulosti za dalsi tisice eur meneno filtr pevnych castic menenej v bmw,lichtmodul menenej to jestli si pamatuju dobre tak 1000eur ,turbo a vstriky puvodni,bezdy meneny nedavno,nejaky rameno meneno nedavno jinak ty sjou taky puvodni az na to jedno nebo dve atd atd
jo pěknej.., když vidím tu cenu .., tak si říkám, že jsem vůl, že svoje dávám pryč za tolik.., za klik půjde..jo ber to.., pokud to znás.., lepší nez s bazaru se 140ti na tachu a dodělanou serviskou "přes noc"
auto je z nemecka z BMW saloon,najeto pri koupi 18tkm a cena 35t eur a to si kupoval strejcek cash za hotove v nejakych 26ti letech bez leasingu,bez uveru a podobnych srandicek
rooc píše:normální nájezd..., cokoliv vemeš z bazaru, má pod 200..., kdyby to byla pravda, všichni jezděj kupovat auta sem a ne do německa..., tam když se koukneš maj všechny auta najeto 300 a víc
Nemáš pravdu ??, leda že, by tady všichni prodejci byli z "východu"
Ty kilometry jsou síla, když se podíváš na roky výroby
I když jsou to 535i, mě se zdá, že mají najeto málo
rooc píše:normální nájezd..., cokoliv vemeš z bazaru, má pod 200..., kdyby to byla pravda, všichni jezděj kupovat auta sem a ne do německa..., tam když se koukneš maj všechny auta najeto 300 a víc