Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e61 aktualizace softweru
-
hurvajs77
- Klubové ID: 2855
to Matiz: myslíš, že to má význam, resp. jsou znatelné rozdíly? Je mi jasné, že každý SW má díry a aktualizovanější SW obsahuje opravy apod.
Co je pravdy na tom, že může umřít některá z jednotek (snad i v BMW Ti nejprve nechají podepsat papír, že je to na Tvé riziko)?
Co je pravdy na tom, že může umřít některá z jednotek (snad i v BMW Ti nejprve nechají podepsat papír, že je to na Tvé riziko)?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Mě to potkalo v pondělí v ACR BMW. origo servis.. nic mi podepsat nedali a všechno je cajk, prý jim tam odešla u jednoho auta jen jedna řídící jednotka za historii firmy a prý přehrávají soft 4x za denhurvajs77 píše:to Matiz: myslíš, že to má význam, resp. jsou znatelné rozdíly? Je mi jasné, že každý SW má díry a aktualizovanější SW obsahuje opravy apod.
-
hurvajs77
V Budějkách, resp. v Borku? Tolik jsi za to platil, jestli to není tajné? V tomhle nemám jasno - někdo říká, jakmile je nový SW, přehrát, jiní říkají, pokud nejsou problémy, nepřehrávat.talio2 píše:Mě to potkalo v pondělí v ACR BMW...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
kolik budu platit ti napíšu v pondělí, ale nebude to žádnej ranec, nevěděli si s mojim autem rady, byl jsem tam 6x než se to opravilo tak tohle bude v cajku.. fakturu mám slíbenou opravdu malou. Ano na Borku, pokud jsi budějckej tak bych si třeba i nějaký zkušenosti vyměnil osobně, e60 mám od listopadu 2012..hurvajs77 píše:V Budějkách, resp. v Borku? Tolik jsi za to platil, jestli to není tajné? V tomhle nemám jasno - někdo říká, jakmile je nový SW, přehrát, jiní říkají, pokud nejsou problémy, nepřehrávat.talio2 píše:Mě to potkalo v pondělí v ACR BMW...
-
hurvajs77
Tak to jsem docela zvědavý, jaká bude cena. Žiju už v Praze 
to rooc: trvá to docela dlouho, ne? Pokud se to nedelá optikou, tak je to prý skoro na den, co jsem tak slyšel
to rooc: trvá to docela dlouho, ne? Pokud se to nedelá optikou, tak je to prý skoro na den, co jsem tak slyšel

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jojo .. Rooc měl tu smůlu, že byl jeden z prvních, komu jsem dělal update, takže se některé věci dodělávaly poté.. teď už jsem schopen stáhnout update na jednu noc. Večer necháte, ráno vemete
.. iDrive nedělám už po kabelu vůbec.. na to mám speciální CD, které si to požere a updatuje samo během hodinky asi ... zbytek je pak rychlovka...
-
pindour
- Klubové ID: 3690
- Kontaktovat uživatele:
Bacha na "speciální CD" ... některé jednotky ho sežerou začnou instalovat a cca po 2min vyhoděj, ale bohužel smažou zaváděcí data na HOSTu a už to nerozchodíš ani po optice. CCC jsou všeobecně nepovedený systémy, hodně padaj GW (HW 9,5)a další...mentuli píše:Jojo .. Rooc měl tu smůlu, že byl jeden z prvních, komu jsem dělal update, takže se některé věci dodělávaly poté.. teď už jsem schopen stáhnout update na jednu noc. Večer necháte, ráno vemete.. iDrive nedělám už po kabelu vůbec.. na to mám speciální CD, které si to požere a updatuje samo během hodinky asi ... zbytek je pak rychlovka...
Něco jde opravit a něco ne. Mrtvol mám doma asi 5
To co padne po optice, nebo při pokusu o CZ, jde vždy rozchodit.
Asi 10% aut mi to nepobralo.. každé se kouslo v jiné fázi nahrávání.. po kabelu pak šlo rozchodit vždypindour píše:Bacha na "speciální CD" ... některé jednotky ho sežerou začnou instalovat a cca po 2min vyhoděj, ale bohužel smažou zaváděcí data na HOSTu a už to nerozchodíš ani po optice. CCC jsou všeobecně nepovedený systémy, hodně padaj GW (HW 9,5)a další...mentuli píše:Jojo .. Rooc měl tu smůlu, že byl jeden z prvních, komu jsem dělal update, takže se některé věci dodělávaly poté.. teď už jsem schopen stáhnout update na jednu noc. Večer necháte, ráno vemete.. iDrive nedělám už po kabelu vůbec.. na to mám speciální CD, které si to požere a updatuje samo během hodinky asi ... zbytek je pak rychlovka...
Něco jde opravit a něco ne. Mrtvol mám doma asi 5
To co padne po optice, nebo při pokusu o CZ, jde vždy rozchodit.
zase se z nás stali dobří kamarádimentuli píše:Jojo .. Rooc měl tu smůlu, že byl jeden z prvních, komu jsem dělal update, takže se některé věci dodělávaly poté.. teď už jsem schopen stáhnout update na jednu noc. Večer necháte, ráno vemete.. iDrive nedělám už po kabelu vůbec.. na to mám speciální CD, které si to požere a updatuje samo během hodinky asi ... zbytek je pak rychlovka...