Ano neni problem vymenit to.
Stci vybrat kvazi nivotlmice a nahradit to sport tlmicmi so strunami.
Funguje to plugINplay, potom treba cez diagnostiku vypnut nivo aby ti zbytocne nefukalo a nehlasilo chybu.
A je tu aj ta moznost pokial chces zachovat nivelaci tak su sportmechy pre M podvozok.
Já si myslim, že M-packet měchy nejsou a že to půjde snížit pčes diagnostiku.. Např. u e61 se to i přes INPU dá krásně snížit/zvýšit. Je tam přímo i M-packet varianta. Pak jsou tam varianty dle velikosti kol. Já mám teď auto na zimu vzadu trochu zvednutý..
Musim ale říct, že jsem měl e39 touring bez měchů na normálních pružinách a jízda byla komfortnější, než v e39 s Nivem. O e61 nemluvě, to je všechno kostitřas
No ja mam jeden mech v .... a tak premejslim co dál. Chtěl bych to auto posadit o něco níž (řádově 2-3 cm), tudíž mě napadl přávě štelovák (nivelaci stejne nijak nevyuzivam). Ale všechny co jsem našel, jsou na sedan, on je tam nějaký rozdíl?
Musí být k sehnání i na Touring.. Na e39 to bylo třeba u dieselů myslim za příplatek (u 520d, 525d) až snad 3,0d měla Nivo v základu. Kdyžtak mě opravte, pokud se mýlim, už si to moc nepamatuju. Pokud teda máš 3,0d zkus hledat pod slabšíma motorizacema.
Jinak sedan má pružinu na tlumiči, kdežto Nivo má měch a pružinu samozřejmě zvlášť..
možná bych nejdřív jak je tu už psáno vyzkoušel možnost snížení přes diagnostiku..Třeba zdejší člen Snejk je profík-taky mi to ladil Já mám třeba měchy Sport a nastaveno na origo vejšku-už si nepamatuju o kolik je to níž než ty normální měchy ale rozdíl tam je...Už si to moc nevybavuju ale mám ten pocit že přes diagnostiku mi dokonce vyčetl jakej to je podvozek a tuším jsou tam i nějaké varianty nastavení..Otázkou je jak dlouho vydrží obyčejný měchy třeba nastavení pro M podvozek kde jsou měchy Sport..Myslím že Snejk z Prahy ti určo poradí-mě to poladil OK
Honza325 píše:Já si myslim, že M-packet měchy nejsou a že to půjde snížit pčes diagnostiku.. Např. u e61 se to i přes INPU dá krásně snížit/zvýšit. Je tam přímo i M-packet varianta. Pak jsou tam varianty dle velikosti kol. Já mám teď auto na zimu vzadu trochu zvednutý..
Musim ale říct, že jsem měl e39 touring bez měchů na normálních pružinách a jízda byla komfortnější, než v e39 s Nivem. O e61 nemluvě, to je všechno kostitřas
Já mám E39 tour s M packet podvozkem a když mi měchy prdly, tak jsem zjistil že jsou jiné než bez M packetu. Když jsem autem stál vedle jiného toura s NIVEM standart tak moje byla o dost,ale o dost nižší.
Nivo je super a za nic na světě bych ho neměnil. Na E60 ho nemám a dost mi chybí.
Zdravím, připojím se s dotazem, nemám sice na své e39 530Da Tour 2002 M paket podvozek, ale dle výbavy, mám sportovní podvozek. Když svou e39 postavím vedle kamarádovi s M paket podvozkem, jsou výškově stejné, navíc mi přijde, že moje verze podvozku je trvdší. O co mi jde, vloni mi praskla měch, nevěděl jsem že mám sportovní podvozek, to jsem zjistil až při výměně tlumičů, a tak jsem koupil měchy pro normální podvozek, je to veliký problém? už s tím jezdím 4-5 měsíců, a zatím bez problému, i s 300kg v kufru, žádný problém. Mám se bát že mi měchy rychleji odejdou? Díky.
opráším staré téma..Chci se zeptat jestli někdo neví jak se zbavit hlášky na palubce o nefunkčním Nivo-byla vyměněná zadní náprava a ted jsou tam jen pružiny...Dá se zbavit té hlášky třeba jen vytažením pojistek v kufru od Nivo,nebo se musí vymazat z výbavy,jak je tu někde psáno??Pokud má někdo zkušenost,jak na to,tak prosím písněte,díky...
Tak oživím téma, měl jsem lehlé nivo a dalo se vše nové, chybu nehlásí ale je pořád na zemi. Diag ni a nevím kde to nastavit. BMW scanner 1.4. e39 528iA , 1997 díky