Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

///M volic automatu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Velvetek »

zverbo píše:zatim jen takhle
to je foto z Tvé e39?
zverbo

#22 Příspěvek od zverbo »

ja mam manual, jen sem dodal foto ako to vypada ako som pisal, z volicom automatu style M6, robil som kamaratvy prave toto ale nelubi sa mu, skor je to neprakticke aspon tak povedal dovody ma nezaujimali lebo som sa stym jebal a nakonec to nechce, co už.
mari

#23 Příspěvek od mari »

Ten volič krásně ladí k tomu kormidlu z lodi Santa Maria :D
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Velvetek »

zverbo píše:ja mam manual, .
Jasně, jsem zapomněl. Tohle je opravdu zvláštní :wink:
Pokud budete dělat tedy celou do stříbrna, dal bych raději klasickou. Mám tu stříbrnou v e46, s dekorem ALU CUBE to vypadá dobře...
zverbo

#25 Příspěvek od zverbo »

Povodne som to robil takto a potom som mu navrhol aby vymenil oblozenie za strieborne a bude to super, nakonec som mu to vsetko spravil a paku chce vymenit za povodnu ale pokial mozno M a tu nemozem objednat tak som rozobral povodnu prelepil ju carbanu a povodne vavony som taktiez prelepil do carbonu a ma to cele v carbone, strieborne som si vzal naspet a ked bude den D a bude k dispozicii volic automatu strieborny tak mu to cele zase prekopem.
Flyshit

#26 Příspěvek od Flyshit »

ahoj zverbo,poslal bys mi prosim odkaz na ty m5 ze slovenska?tu le mans ,,,dekuju
zverbo

#27 Příspěvek od zverbo »

Flyshit píše:ahoj zverbo,poslal bys mi prosim odkaz na ty m5 ze slovenska?tu le mans ,,,dekuju
nechces radsej kupit tu od MEDA je cierna ale vazne dobra, udrziavana a zachovala, chalan sa onu stara!
Flyshit

#28 Příspěvek od Flyshit »

zverbo píše:
Flyshit píše:ahoj zverbo,poslal bys mi prosim odkaz na ty m5 ze slovenska?tu le mans ,,,dekuju
nechces radsej kupit tu od MEDA je cierna ale vazne dobra, udrziavana a zachovala, chalan sa onu stara!
ja jsem na ni koukal no a je paradni....ale vyndava si z toho tu navigaci a volant....a moc se mi nelini ty kola na kazdy strane jiny.....sice mam styling 66 na aute ted,ale radsi bych bral facelift s le mans barvou...tak ti budu moc vdecnej kdyz mi najdes ty odkazy na slovaky:D
zverbo

#30 Příspěvek od zverbo »

Flyshit píše:
zverbo píše:
ja jsem na ni koukal no a je paradni....ale vyndava si z toho tu navigaci a volant....a moc se mi nelini ty kola na kazdy strane jiny.....sice mam styling 66 na aute ted,ale radsi bych bral facelift s le mans barvou...tak ti budu moc vdecnej kdyz mi najdes ty odkazy na slovaky:D
Myslim si ze keby das Lukašovi 300 do ruky tak ti ju necha tak jak je a necha ti ju aj s kolami, ma aj style 65 niekde som videl ze ich predava, skus mu zavolat a budes mudrejsi, ja osobne by som bral tu Lukašovu.
Flyshit

#31 Příspěvek od Flyshit »

teda styling 65 mam....tak vzal bych ji mozna i bez kol kdyztak....jeste se porozhlidnu po nemecku,treba tam neco najdu...ael dekuju ti:)
Odpovědět