se podívej co ma pasik za ramena v předu a vzdadu a ihned budeš vědět proč to děla co to dělá..... já sem najel s B5,5 cca 120000km a obecně problémy co má BMW u VW neřešiš je to něco za něco....
cena nového auta je trochu jinde....
ted sem koupil E39 a nestačim se divit kolik nepříjemnech krvin tam můžu řešit, ramen táhel a jinejch vecicek az moc tak to musi fugovat jinak
BMW sem za svůj život pár měl od E12 po E38 a tohle je moje poslední.....
bohužel ač BMW mám moc rád po najetí cca 200t km s VW group autama obecně je to auto u kterého člověk nemusí věčně věků jen řešit co tam tuklo co tam cinklo proč to vibruje proč sedačka skřípe proč to koroduje

což je nejúsměvnější jak u BMW tak u Mercedesu když vezmu že pasatka z roku 2001 nebude mít tečku rzi.........
po 2 letech jsem se vrátil k BMW vzal jsem E39 po face s 220t km origo z německa z privatu........ale pánové povim vám vzpomínam na pasaka s 370t km sice neměl masážní sedačky ale ta jednoduchost podvozku je dobrá, u meho BMW vše OK a stejně mě z toho za chvili jebne anebo vyměnim všechno na spodku a možná to bude OK
neremcejte a nepomlouvejte je to jen a jen muj nazor kterej bohužel mam a bohužel právě zažívam.....
o E60 se nebudu vyjadřovat má ji otec ted ma uz najeto 140t km 3,0i na motor nesah ale pořád nějaká kravina = servis = prachy
tak buď sem měl smůlu na E39 mám už druhou anebo je to natolik složitý a špatný auto že po 10 letech a 200t km se musí vyměnit spousta věcí...jen kdybch věděl jakých vše je zatim originál

a nejhorší je že vše se tváří OK