Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pozor před koupí této E61 530d
jo..., ale nepřihlásím se na mail, jelikož mě o něj nějakej zku*v okabátil, tím pádem nemůžu ani ten inzerát smazat a dnes mi už volalo tolik lidí.., jestli to fakt dám za těch 110...
...to musej bejt ko*oti...
.., jen nechápu, co tím získaj.., když tam nechali moje číslo., raděj už jsem si z pc smazal veškeré certifikáty na banku a pod.., bůhví.., jakej .........si mě zas vyhlídl

- Filozof
- Klubové ID: 1044
jak chodí potravinový inspektor tak to samé by měl bejt i automobilový inspektor a takto vždy vystavit auta co jsou vraždy i s VIN at si lidi dají pozor.... protože pak nějakej mladej do toho skočí a zjistí že do BMW dal dalších 50tisic a stejně je to vražda ...
A pak lidi píší jaké jsou BMW srač.ky a jak se to strašně všechno ser.e. když koupí takovou zbořeninu...
A pak lidi píší jaké jsou BMW srač.ky a jak se to strašně všechno ser.e. když koupí takovou zbořeninu...
To platí i u jiných značek, koupěj sráče do kterého sypou jen prachy a pak nadáváj ne na auto, ale na značku.Filozof píše: A pak lidi píší jaké jsou BMW srač.ky a jak se to strašně všechno ser.e. když koupí takovou zbořeninu...
-
thundercat