Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pozor před koupí této E61 530d

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
cmelak
Klubové ID: 2687

#21 Příspěvek od cmelak »

Tohle auto byl oříšek, opravdu jsem nečekal takovejch seků, to přebroušený VIN bylo profi udělané ale stopy pod barvou po výbrusu jsou prostě pod baterkou vidět :lol:

To že byla hnutá celá prdel, nárazník dva metry mimo auto to bylo normální, všude bylo vidět jak to všechno měnili, hlavně na pátých dveřích, v kapsách, v interiéru (stropnice), strašně nedopasovaný, předek taky takovej zvláštně tvarovanej.

Auto papírově sedí, není kradený, leasing atd., ale zřejmě s tímto VINkem ještě někdo jezdí na druhý straně planety :lol:

V autě byl dojezd 15 km, to jsem ještě nezažil, to bych se na tu schůzku raději vysral, protože prodávat auto za 150 tis a mít tam litr nafty je trošku trapný, ještě že jsme se sešli na benzínce, jinak bych byl opravdu nervózní. Možná si majitel myslel, že každej kdo si auto bude chtít projet si k tomu ještě hezky pěkně natankuje, a možná tam nechá majitelovi něco na dojetí domu :roll:

Ale ještě jsem neviděl blba, kterej jde opláchnout auto Wapkou v -5 C :lol: To byl opravdu Originál BLBEC s.r.o.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Perunwit
Klubové ID: 2962

#22 Příspěvek od Perunwit »

8O huustý, toho chlapa by měl někdo pořádně vystrašit.
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od matiz »

Bububu :smich2: Se obavam ze si z toho nic delat nebude. Spis doufam ze nekdo pujde po tech podvodech.
m.deejay
Klubové ID: 1429

#24 Příspěvek od m.deejay »

...to je tak na oznámení z podezření podvodu, trestnej čin jak vyšitej
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Perunwit

#25 Příspěvek od Perunwit »

přesně tak... otázka je pouze to, co je a co není v jeho případě prokazatelný
rooc

#26 Příspěvek od rooc »

Jeeeej:-D to je tu zas kovbojka:-D co mu chcete dokazovat, pokud pokazde vzali nejakeho favorita a liskli do toho, tak on jen prisel a rekl : nabourali me. A co mu dokazete...nic. A tady ti aktivisti s trestnim oznamenim:-) to nemate dost sve prace. ???:-) uz to vidim na te policii:-) dobry den ja jsem tonda omacka...a na bmw klubu jsem si precetl vlakno, kde nekdo poplival jedno prodavane auto kvuli tomu, ze bylo 5x bourane ovsem nemam zadny prokazatelny dukaz o tom, ze to byl pojistny podvod, dale chci uvest, ze jsem inzerenta nikdy nevidel, ani me vlastne nijak neposkodil, ale jsem ctihodny obcan a chci at se to resi. Potlesk :-D
Perunwit

#27 Příspěvek od Perunwit »

přesně to sem myslel... těžko se bude někomu něco takovýho dokazovat
sedyvlk6

#28 Příspěvek od sedyvlk6 »

rooc píše:Jeeeej:-D to je tu zas kovbojka:-D co mu chcete dokazovat, pokud pokazde vzali nejakeho favorita a liskli do toho, tak on jen prisel a rekl : nabourali me. A co mu dokazete...nic. A tady ti aktivisti s trestnim oznamenim:-) to nemate dost sve prace. ???:-) uz to vidim na te policii:-) dobry den ja jsem tonda omacka...a na bmw klubu jsem si precetl vlakno, kde nekdo poplival jedno prodavane auto kvuli tomu, ze bylo 5x bourane ovsem nemam zadny prokazatelny dukaz o tom, ze to byl pojistny podvod, dale chci uvest, ze jsem inzerenta nikdy nevidel, ani me vlastne nijak neposkodil, ale jsem ctihodny obcan a chci at se to resi. Potlesk :-D
Souhlas :)
m.deejay

#29 Příspěvek od m.deejay »

sedyvlk6 píše:
rooc píše:Jeeeej:-D to je tu zas kovbojka:-D co mu chcete dokazovat, pokud pokazde vzali nejakeho favorita a liskli do toho, tak on jen prisel a rekl : nabourali me. A co mu dokazete...nic. A tady ti aktivisti s trestnim oznamenim:-) to nemate dost sve prace. ???:-) uz to vidim na te policii:-) dobry den ja jsem tonda omacka...a na bmw klubu jsem si precetl vlakno, kde nekdo poplival jedno prodavane auto kvuli tomu, ze bylo 5x bourane ovsem nemam zadny prokazatelny dukaz o tom, ze to byl pojistny podvod, dale chci uvest, ze jsem inzerenta nikdy nevidel, ani me vlastne nijak neposkodil, ale jsem ctihodny obcan a chci at se to resi. Potlesk :-D
...samozřejmě v tomhle státě se to bude těžko dokazovat
...hlavně se na to auto měla podívat pořádně pojišťovna(y), jak je možné tolik plnění po sobě jdoucích
...nejsem žádnej aktivista, jen jsem řekl svůj názor-vy pak brečíte, že budete platit vyšší pojistné, proč asi když taky mimo jiné sponzorujeme podvodníky
...samozřejmě ty pojistný události byly někým krytý
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
sedyvlk6

#30 Příspěvek od sedyvlk6 »

m.deejay píše:
sedyvlk6 píše:
...samozřejmě v tomhle státě se to bude těžko dokazovat
...hlavně se na to auto měla podívat pořádně pojišťovna(y), jak je možné tolik plnění po sobě jdoucích
...nejsem žádnej aktivista, jen jsem řekl svůj názor-vy pak brečíte, že budete platit vyšší pojistné, proč asi když taky mimo jiné sponzorujeme podvodníky
...samozřejmě ty pojistný události byly někým krytý

V našem státě to vyšší pojistný budeme platit stejně tak. Protože náš stát nechává nejen pojišťovnám ale i ostatním co se regulace cen týče volnou ruku.

:mad:
m.deejay

#31 Příspěvek od m.deejay »

...to asi budeme platit stejně více, ale stále stoupající podvodné události se na tom určitě nějakou mírou budou podílet taky, viz článek, kde se píše, že ročně to dělá v podvodech stovky milionů !

http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesk ... ctenejsi-7

http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesk ... 61174.html
Filozof
Klubové ID: 1044

#32 Příspěvek od Filozof »

jenže on pojistný podvod může bejt i u našich aut, a ani si toho nejsme vědomi.

Dám jeden příklad. Při couvání tranzita promáčknuli nárazník 2roky starého fiata pandu.
Když jsem to viděl řekl jsem budte v klidu opraví vám to jistě do 5-8tis a ještě budou spokojeni šlo jen o výměnu nárazníku plastového cca 5cm na 15cm promáčklina. nic víc.

Servis FIAT s likvidátorem si naučtovali pojištovně 46 000kč.

A takto pánové to chodí všude ... takže mi nikdo nebude říkat že to dělají jen podvodníci ..dělají to firmy přímo při opravách aut ...

Oprava v reálu do 10tis a opraví se za 46tis. a to mám více příkladů...
kolega tuknul v cca 5km/h o kapotu do avie ta nic neměla.

Na havarijko oprava 55tis kč.
On čertil co se to sakra děje proč tolik peněz u auta za 550k a oni mu řekli vážený pane vám to může bejt jedno máte spoluúčast 5tis a oprava byla stejně dražší ...
v reálu vyměnili za 6800kč díl nalakovanej a to bylo vše a papíře dalších 20položek co měnili .... přitom se tam nic nehlo.

Tak se vydělává v ČR.
m.deejay

#33 Příspěvek od m.deejay »

...jo tak s tím souhlasím, že největší zloději jsou v servisech, protože kolikrát co si naúčtují je neuvěřitelné a hlavně jim to pojišťovna "žere", nebo v tomhle tzv byznysu jedou všichni...
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od matiz »

A wwwo tooom to jjje -))) Sam jsem zvedavy, budu nejspis likvidovat udalost s prejetou listickou, nic nemam, jen zlomeny plast v uchytech pod naraznikem, mozna neco malinko okolo... Tak jsem hodne zvedavy jestli mi to proplati nebo to budou chtit opravavovat lepenim plastu...
Perunwit

#35 Příspěvek od Perunwit »

http://auto.bazos.cz/inzerat/21811037/B ... urning.php

Důvod prodeje : jsem student a pojistka je příliš vysoká,nemám bonusy a chci pořídit Fábii.Pokud by byl zájem tak mám i subwoofer.

... teď si rozklikněte Standovo jméno, co všechno nám ten studentík prodává :smich2:
Frax
Klubové ID: 3143

#36 Příspěvek od Frax »

pežotofob Standa :D
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Majkl328 »

Teda Staník je nějakej aktivní študák :D Asi studuje Francouštinu :D
cmelak
Klubové ID: 2687

#38 Příspěvek od cmelak »

E60 530D 2006 za 110 tis a majitel ztratil telefon :D Věrohodný :)

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Majkl328 »

http://auto.bazos.cz/inzerat/21918663/B ... vikuze.php

oooo tak pozooor někdo asi koupil a prodává dááál na ceně si přihodil 45 000Kč a jede se na novo :D
rooc

#40 Příspěvek od rooc »

hoši to je v piči...., já mám takyinzerát na s autu.., dnes ráno.., asi 60 telefonů, jak všichni kupujou.., což nechápu, kouknu na mail,,, a hle...ono se tam nejde přihlásit, cena na inzerátu je změněná...takže to nechápu.., asi ty inzeráty někdo napadá..., protože to jinak nechápu

k té černé...z fotek vypadá pěkně
Odpovědět