hurvajs77 píše:dobře Ty... . Tak on je hlavně problém v američanech, jak musí být inteligentní, když potřebují psát na takové samozřejmé věci jako je třeba, co patří do mikrovlnky a co ne...
Třeba mne tohle řazení pod volantem u E65/66 vyhovuje. Nechápu proč se u F01/02 vrátily na klasickou šalt páku. Podle mne je to krok zpět. U automatu není stejně vůbec potřeba - dám D a tím to končí.
ja som to soferoval u kamosa v Taliansku na dovolenke a to ze som automat nikdy nemal ani som ziadne ine auto s pakou pod volantom neriadil tak mi to prislo ako super vec, super jednoduche, super pohodlne, nevadilo mi ze to je male ani kratke, ma to vkus, ma to styl.
Ze "zamčení po rozjezdu", se tady docela vede debata o něčem úplně jiném
Já jsem měl na mysli, že na můj vkus, je v autech moc elektroniky, a ne vždy ku prospěchu
To řazení pod volantem, pro USA, je naopak super, co jsem řídil ameriky,
tak co já vím, mají páku automatu "vždy" pod volantem, tak jsem také nepochopil co mají amíci za problém
nuny píše:Ze "zamčení po rozjezdu", se tady docela vede debata o něčem úplně jiném
Já jsem měl na mysli, že na můj vkus, je v autech moc elektroniky, a ne vždy ku prospěchu
To řazení pod volantem, pro USA, je naopak super, co jsem řídil ameriky, tak co já vím, mají páku automatu "vždy" pod volantem, tak jsem také nepochopil co mají amíci za problém
"zamceni po rozjezdu" je podla mna vyborna vec, mam syna /5let/ a ten je dost za tri deti, auto sa mi zamkne, zadne okna mam trvale blokovane vidim ze sa stale s niecim hra aj ked pulirujem mazlika a on mi pomaha musim vytiahnut kluce pretoze vie startovat a rad radi rychlosti DETI
takze v celku dobra vec, neotvori si ani si nestiahne okno a ja som kludny ze mi nevypadne.
USAmani su vseobecne jebnuty mam tam byvalku uz od roku 2004 a to co mi sem tam pise je neuveritelne, inak ma takeho toho policajneho lincolna zrovna s riadenim pod volantom a zvlada to 4,8i a je blondina!
Predtym ako som sa rozhodol ze budem pokracovat v 5er a pojdem do 540i som uvazoval o e65 745iL aprave s tyto riadenim, ale na 7er som este nevyrastol
OK, odbočili jsme. Zamykání co vím, by mělo fungovat tak že po rozjezdu a překročení určité rychlosti se auto zamkne. Po zastavení a vyjmutí klíče se auto má otevřít.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:OK, odbočili jsme. Zamykání co vím, by mělo fungovat tak že po rozjezdu a překročení určité rychlosti se auto zamkne. Po zastavení a vyjmutí klíče se auto má otevřít.
Kdyby to takto fungovalo i na e39, nechal bych si to tam taky nakódovat:)
mě to také tak nefunguje, resp. možná ano. Má Key Less, takže klíčky do zapalování nestrkám. Auto se mi při rozjezdu zamkne, ale pak neodemkne. Už jsem si na to zvykl a nevadí mi to
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:OK, odbočili jsme. Zamykání co vím, by mělo fungovat tak že po rozjezdu a překročení určité rychlosti se auto zamkne. Po zastavení a vyjmutí klíče se auto má otevřít.
Kdyby to takto fungovalo i na e39, nechal bych si to tam taky nakódovat:)
takto to ale funguje v e39 aj v e46, mozes to nakodovat ako sa ti chce
matiz píše:pri narazu se vysila crash telegram ktery aktivuje pytle a samo ze i odemyka auto. Ve zlomku vteriny je kara odemknuta.
e39 sa po rozjazde zamkne ale už neodomkne, jedine vytiahnutim kluca alebo tlacitkom LOCK DOOR - ide naprogramovat ze sa zamkne po zaradeni 2q -- ide naprogramovat po prekroceni rychlosti od 10 az 30 --- pri naraze sa e39 odomkne MAM VLASTNE SKUSENOSTI aj ked len buchne dozadu aj tak sa odomkne
e46 to iste presne
mame doma jak e39 /dokonca dva plne funkcne kusi/ a manzelkynu e46 kazda funguje inak
ked som si nechaval nastavovat svetelne efekty na svojej e39 tak sa ma manik opytal ci chcem aj naprogramovat prave toto, preto viem ze to ide takto.
len niekoho kto ti to urobi uteba unas to robia dvaja
Zverbo, myslím, že to nejde. Pokud znáš někoho kdo to umí, tak šup sem s kontaktem. E39 se sice umí zamknout, ale neumí se odemknout.
BTW pro mě by byl ideál samo zamkne a samo odemkne ve chvíli kdy vezmu za řidičovu kliku a otevřu. Samo odemknout při zastavení popírá funkci zabezpečení zavazadel např.
OFFnes auto a vytiahnes kluc auto sa odomkne ked zastavis a motor bezi jedine UNLOCK takto to je nabeton, pridi kumne a uvidis ze to maka presne takto.
Manzelkyna e46 maka naprosto rovnaka.
Druha e39 ktoru mam maka tak ze sa nezamyka vobec musis manualne push to lock door a mas to zamknute cele.
No a presne takhle jsem si to predstavoval i ja, ze vezmu za tu kliku a odemknu tim vsechny dvere. Zvenku kdyz odemknu klicem, tak se taky odemknou vsechny, tak proc ne i zevnitr?
Raadii píše:No a presne takhle jsem si to predstavoval i ja, ze vezmu za tu kliku a odemknu tim vsechny dvere. Zvenku kdyz odemknu klicem, tak se taky odemknou vsechny, tak proc ne i zevnitr?
Takto to ale nejde, pokial sedim v aute a mam to zamknute a zastavim, motor bezi a ja chcem vystupit tak musim dva krat otvorit aby som vysiel ale vsetky ostatne dvere su zamknute.
a už ked to tak rozoberame na mojej e39 ide kufor otvorit iba klucom, tlacitkom na footreste a DO z kluca RUFF DOOR - manualne nejde, preco?
A to si piste ze som to mal rozobrane a skumal som preco nie, nie je tam spinac ale ani sa tam neda dorobit.
Presne i kdyz je motor vyplej, tak zatahnutim za klicku otevru stejne jen svoje dvere. No a kufr mi taky nejde otvirat cudlikem, ale tam bude jen chyba v tom mikrospinaci pocitam.
zverbo píše:OFFnes auto a vytiahnes kluc auto sa odomkne ked zastavis a motor bezi jedine UNLOCK takto to je nabeton, pridi kumne a uvidis ze to maka presne takto. Manzelkyna e46 maka naprosto rovnaka.
Druha e39 ktoru mam maka tak ze sa nezamyka vobec musis manualne push to lock door a mas to zamknute cele.
A to sis programoval přes diagnostiku nebo si to tam už měl? Takhle bych to taky bral ale nikdy jsem u E39 neviděl, že by se po vytáhnutí klíčku sama odemkla. Dej sem video, já to chci vidět jinak tomu neuvěřím