http://auto.bazos.cz/inzerat/20852552/P ... W-530d.php
Auto na fotkách vypadalo docela dobře, na první pohled jsem si všimnul jen větší spáry na předku mezi kapotou a nárazníkem. Majitel (údajný) byl po telefonu ochotný, až moc. Bez problému mi poslal vin. Vyjel jsem si výbavu.. Dokonce dinamic drive, head up display, senzor tlaku v pneu, natačeci bixeny, atd. Moc pěkně vybavená. To se ještě prodávala za 170 000Kč. Tak jsme neváhali a jeli jsme včera se Čmelákem z Prahy do Karviné.. Na Cebii jsem si zjistil, že to mělo 5 dost nápadně za sebou jdoucích pojistných událostí za 756 000Kč To jsem si říkal, že neni možný... Přijeli jsme na místo, bylo 6 večer a 7 pod nulou. Chlapík (bílej cikán) to pro sichr postříkal na vapce vodou, takže na střeše radši nános ledu... Začli jsme koukat: Zadní nárazník o půl centimetrů hozenej doleva, pravej bok uplne prasecky opravenej, zvlnenej... Kufr nakřivo.. Motor hlasitej jako prase, bez herního krytu a neco z něj teklo, kapota replika, plynový písty KO, prasklý světlo a k tomu úplný bludičky, oba přední sloupky stříkaný, levej blatník snad natřenej válečkem... Při volnoběhu to neskutečně vevnitř rezonovalo a automat taky nic moc.. Pro jistotu bylo v nádrži hovno. Dojezd byl asi 6 Km Abych nemohl jet moc daleko