To máš to kolečko na palubovce nalevo od volantu vedle zapínání světel, tím se šteluje intezita svítivosti na celý přístrojovce a platí to i na tu obrazovku.
cmelak píše:To máš to kolečko na palubovce nalevo od volantu vedle zapínání světel, tím se šteluje intezita svítivosti na celý přístrojovce a platí to i na tu obrazovku.
jo, ale to šteluje intenzitu svítivosti tlačítek, ne podsvitu displeje...
když jedeš v noci např a chceš snížit svítivost, tak snížiš akorát budíky a všechny oranžovy tlačitka, ale obrazovku jsem nikde nenašel, jak zeslabit nebo zesílit...
jdi tlačítkem do menu a pak až tam budeš tak ještě jednou stiskni menua adlouho to drž. Dostaneš se do skrytého menu a tam můžeš v první položce nasatvit kontrast. A fajkt to dělá zázraky. Jsem nastavenej na +5 a je to ideální jak pro den tak pro noc. Jo a taky je fajn očistit na spodní hraně displeje malinkou černou tečku. To je senzor vnějšího světla a upravuje automaticky jas monitoru.
Když je ten senzor špinavej, tak na něj dopadá míň světla a monitor svítí víc
EDIT:
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda píše:Když je ten senzor špinavej, tak na něj dopadá míň světla a monitor svítí víc
snad naopak, když na něj dopada min světla, tak se ztlumí protože si myslí že je noc, když na něj dopada víc světla tak si myslí že je den a svítí víc.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Dettektorr píše:jdi tlačítkem do menu a pak až tam budeš tak ještě jednou stiskni menua adlouho to drž. Dostaneš se do skrytého menu a tam můžeš v první položce nasatvit kontrast. A fajkt to dělá zázraky. Jsem nastavenej na +5 a je to ideální jak pro den tak pro noc. Jo a taky je fajn očistit na spodní hraně displeje malinkou černou tečku. To je senzor vnějšího světla a upravuje automaticky jas monitoru.
no taky mi nejde dostat se do podmenu.
vlezu do nastavení a ať držím cokoliv, tak už se jinam nic nepřepne.
Jas monitoru mám v nastavení na poslední položce a jak jsem psal, tak když to nastavím na max, tak po vypnutí klíčku se to zase vrátí na střední hodnotu.