tak syta farba sa najlepsie dosahuje CCFL kruzkami, ale k tomu by si musel tie svetla rozobrat.. skusil by som tam supnut vykonovu LEDku miesto ziarovky, farebne maju o dost vyssiu ucinnost nez biele, takze ani ten vykon by nemusel byt velky, bezne sa vyrabaju 1-2-3-5-10W, skusil by som 3.
starynovy píše:tak syta farba sa najlepsie dosahuje CCFL kruzkami, ale k tomu by si musel tie svetla rozobrat.. skusil by som tam supnut vykonovu LEDku miesto ziarovky, farebne maju o dost vyssiu ucinnost nez biele, takze ani ten vykon by nemusel byt velky, bezne sa vyrabaju 1-2-3-5-10W, skusil by som 3.
nevíš přesný typ ? nebude pak problém s polišema ?
noo typ, proste kupis holu LEDku, a uz si to dopasujes sam ale ocividne s tym nemas skusenosti takze vo svojom zaujme, a v zaujme toho vozu to nechaj tak, fizli neznasaju cokolvek farebne, dokonca aj vysoke farebne teploty bielej im vadia, takze by som neprilieval olej do ohna
este decentne zlte k bielemu autu ide, ale modru by som velkoryso prenechal Koncernarom na golfoch v tdicku pyco, na hlínach f metle. VW dobre vie co robi, a komu sa jeho auta predavaju, tusim od Golf 5 vyssie su budiky podsvietene modro, a ti tuzersky sopliacu su nadseny ze nemusia kupovat modre LED do pristrojovky ako na G4rke
tak ono je to už z výroby lehce do žluté, ono kdyby byly bílý kroužky a do toho xenon tak by to vypadalo i blbě .. to víš já měl to modro-červený podsvícení na passatu B6 (10/2006)
Mel jsem nejakou dobu na plose bilou trojku s cervenyma kruhama, vypadala hodne dravě... Libilo se mi to, ale rozhodne to neni do kazdeho auta. Navic jakmile do toho sviti xenony, neni to ono...