Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
mech KO po 3 letech? - ne, vydržel, KO je expanzka
-
milo
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
vcera jsem preparkoval na zahrade, jedno kolo bylo trochu v doliku. zacalo pumpovat nivo, nejak jsem to neresil. kdyz ale neprestaval jet kompresor ani po par desitkach sekund, bylo mi to divny. najednou se ozvala rana a levy mech v pr....
mechy jsem daval pred 3 lety nove. je mozne, ze se nivo zblaznilo a prepumpovalo to? nebo by mech ten tlak mel vzdy vydrzet a byl proste vadny (+ mraz atd.)? auto nebylo vubec nalozeny
e39 touring 530d predFL
mechy jsem daval pred 3 lety nove. je mozne, ze se nivo zblaznilo a prepumpovalo to? nebo by mech ten tlak mel vzdy vydrzet a byl proste vadny (+ mraz atd.)? auto nebylo vubec nalozeny
e39 touring 530d predFL
Ja som objednaval z Nemecka a to len koly tomu ze som potreboval mechy SPORT a tu som ich nemohol zohnat a ked aj ano cena zavratna, dosli mi za tri dni az domou kurierom.mravenec píše:dva měsice toho rovnou vyráběli.Objednával jsem je cartecu a do týdne jsem je měl.Kouknul bych na čidlo to mělo nafukování zastavit.
Nivo som skumal pretoze predchadzajuci majitel mojej 528i nechal vymenit mechy za tlmice a struny koly tomu ze sa mu zdalo dat za spatny mech vela penazi tak to nechal vymenit za pevne pruzenie.
Ja som to naopak prehodil zase naspet lebo som menil na aute komplet podvozok za S705A cize M sports suspension II z 540i a ktomu to som objednal mechy SPORT samozrejme a AAA bomba vstko maka ako ma JUCHUCH ale dost ma pritom znervoznovalo aby mi mechy nevybuchly a tak po zistovani ze:
nivo a mechy maju vzduchovy ventil koly preplneniu
nivo tlakuje na zaklade expanzky ktoru strazi cidlo zdvihu a tak mech dostava iba tlak potrebny na zdvihnutie ktory je nastaveny podla potreby.
Akurat som si nechal u Snejka zmenit svetlu vysku zdvihu podla mojich 18" na co najmenej to slo a pohoda.
Raz ked som isiel z Norska a v Nemecku na dialnici pri asi 230km auto na hupe huplo a palubak hned Nivo inactiv ale po preklikuti nic a doteraz nic, diagnostika cista.
kompresory su ok - mechy, expanzky a cidla su kurvarenJaraX píše:s tím nivem u pětek je prdel, to je takovy ultra kurvítko.
ono stačí když odejde jedno čidlo a pak při každým otevření dveří připumpuje a pak buuuuuum.
zlaty hydraulicky nivo u E38, to byl aspon bezporuchovej system. nevím kterej kokot ten kompresor vymyslel.