diky, ale ktery z nich? jestli ten v tom vyse uvedenym odkazu?
mas nejake zkusenosti s tim? NEVIM JESTLI TO JE DOBRY TO TAM NALIT. V bmw chteji 560kc za litr no a bylo mi receno že tam musi byt presne ten typ oleje, aby nedoslo k poskozeni prevodovky.
Mam e60 530d 160kW 2005. Osobne jsem s vymoniu oleje jel do ZF Pakra do Jihlavy. Cena vymeny s proplachem novym filtrem a nakyma gumickama 8500. S tim ze to zkontrolujou zda neni potreba jeste neco vymenit. Jinak olej tam lili vlastni a primo ZF. A je to eqvivalent k dextron VI. Kdyz sem se ptal na olej v bmw napsali mi olej od shell a naky cislo coz zas odpovida dex VI.
Pry by tam mohl byt i castrol transmax Z ale riskni to.
Jinak pri vymene je potreba vymenit filtr krerej je ve spodnim deklu a meni se to komplet. Cena v ZF 1500. Jo a myslim ze si nauctovali 12 litru oleje.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
převodovka na 2006 e60 530xd je stejna nebo rozdilna nez 530d? jsem se ptal v servise na vymenu a ten manik mi řekl, že jen filtr stoji 10, že to je cela spodní část převodovky ??
hypik píše:převodovka na 2006 e60 530xd je stejna nebo rozdilna nez 530d? jsem se ptal v servise na vymenu a ten manik mi řekl, že jen filtr stoji 10, že to je cela spodní část převodovky ??
hypik píše:převodovka na 2006 e60 530xd je stejna nebo rozdilna nez 530d? jsem se ptal v servise na vymenu a ten manik mi řekl, že jen filtr stoji 10, že to je cela spodní část převodovky ??
automat v 530xd je uplne iny ako 530d, ale olejova vana s vlepenym filtrom a tesnenim je rovnaka. Je to jednorazovka z plastu. Stoji 180e. Olej u nas pouzivame ZF Lifeguard Fluid 6