doufám, že nevadí, že se jedná o x6, nicméně mě už dlouho doprovází tento zvuk linucíse z motorového prostoru, jedná se o 35d, a prostě nevím co hledat na volnoběh to nikdy neudělá, pouze v záběru a to se pak těžko hledá v servisu na nic nepřišli, tvrdí mi, že to dělá řemen....jen chci znát váš názor zvuk dobře slyšitelný cca v půlce
Takovej zvuk nám dělal LandRover když byly pokroucený svody a foukalo to kolem těsnění. Ale jestli je to i tenhle případ... Dělalo to nejdřív jen než se to ohřálo, ale potom už i ohřátý cca od 1500 do 2500ot
Taky mi to dělalo, vyměnil jsem svody a cca po 10 000 km to začalo foukat zase. Poprvé, když mi to začalo dělat - foukat svody, tak se mi pokazilo i turbo. Bojím se, že se to bude opakovat.
Taky bych bral příští auto benzín, jenomže ty naši cypové do tý doby vymyslí daň na LPG a už si člověk nevybere a krmit s mojí vejplatou silnýho benzína, to by nebylo k tomu
jiriik píše:Taky mi to dělalo, vyměnil jsem svody a cca po 10 000 km to začalo foukat zase. Poprvé, když mi to začalo dělat - foukat svody, tak se mi pokazilo i turbo. Bojím se, že se to bude opakovat.
...to si ale asi nekupoval nový svody ne?, protože po 10tis, že by odešly je nesmysl...jinak se tam dají narvat litinový z E39 a ty vydrží daleko víc...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Raadii píše:Ty krávo... Taky na E60? To si jí teda asi nikdy radši nekoupim :-/
...a proč jako? ...u E60 odcházej svody no, každý auto něco má...čím novější možná horší...ty debilní emisní normy prostě tomu dávaj zabrat...mě funguje E60 v pohodě, bez závad...kámoš ji má taky (530d) a najeto 420tis-původní turbo,vstřiky,sání apod., měnil běžný věci + ty svody a dpf, takže vcelku běžnej servis...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
No neříkám nic, bral jsem to tak, že když by vyměnil svody a po 10tkm by odešly znova, tak to nevim, jestli je uplně normální. Každý auto má něco, ale takovýhle závady by mě prostě vadily. Zlatý zatejkání dveřma do e39 a podobný...
jiriik píše:Taky mi to dělalo, vyměnil jsem svody a cca po 10 000 km to začalo foukat zase. Poprvé, když mi to začalo dělat - foukat svody, tak se mi pokazilo i turbo. Bojím se, že se to bude opakovat.
...to si ale asi nekupoval nový svody ne?, protože po 10tis, že by odešly je nesmysl...jinak se tam dají narvat litinový z E39 a ty vydrží daleko víc...
a pasuji uplně dokonale ? a ty půvudní plechové dají se zavařit ?
a pasuji uplně dokonale ? a ty půvudní plechové dají se zavařit ?
Porádí někdo ? je to celkem aktualní... když seženu svody z E39 530d budou pasovat na E60 530d ?
rooc píše:doufám, že nevadí, že se jedná o x6, nicméně mě už dlouho doprovází tento zvuk linucíse z motorového prostoru, jedná se o 35d, a prostě nevím co hledat na volnoběh to nikdy neudělá, pouze v záběru a to se pak těžko hledá v servisu na nic nepřišli, tvrdí mi, že to dělá řemen....jen chci znát váš názor zvuk dobře slyšitelný cca v půlce
Asi zalezi jak ty svody "prdnou" u me to piskalo jako kdyby se protacel remen. Svody poznas jednoduse. Strc hlavu k turbu a at ti nekdo 2x slapne po plynu. Pokud ucitis smrad, jsi v klubu:-)
rooc píše:Asi zalezi jak ty svody "prdnou" u me to piskalo jako kdyby se protacel remen. Svody poznas jednoduse. Strc hlavu k turbu a at ti nekdo 2x slapne po plynu. Pokud ucitis smrad, jsi v klubu:-)