Kedze som posluchal a jedol som len tatarak tak kukam vissie ciastky

vsade len automat

zverbo píše:1/ K 540i ano manual.
2/ K 540i za 50 nie dakujem.
3/ K 540i a speed racer za volantom ano.
4/ K 540i upgrade brake M5 e39 viac už to nejde
5/ K 540i podvozok jedine M varianta 2
6/ K 540i mini zraz Vamberk - Mníšek
1- ano bude to manual to je iste
2- mam obmedzeny rozpocet pokial nepredam moju 528i ale zase kupit pokladnicku resp. hnoj na kolesach to nie, preto som este nekupil a to som bol kukat uz boha ani neviem kolko 540i, to viete manzelka syn dom chata BMW a az potom ja - je to smutne ale co už zivot je boj a zasade som proti tomu kupovat BMW ked potrebujem dorobit dom alebo kupit BMW na leasing a potom sa kupat na dvore v kaluži.
3- nechcem byt blby ani sa vychvalovat ale myslim ze racer som dobry, od 18ky som mal len BMW nikdy nic ine, dokazem na svojej 528i ponahanat kamarada na 540i /ten co som pisal vyssie v topicu ktori mi ju pozical par krat/ ako som už pisal na rovine to vie aj moja manzelka ale manevrovat a byt rychly v zakrutach vie malokto a tam ja ziskavam aj ked mam len 153kw
4- v tomto topicu pisem ze prve co spravim z mojou 540i su brzdy z M5 a viac jej už dat nemozem
5- v tomto topicu pisem ze druha vec co na mojej 540i spravim je podvozok M varianta 2 a mozno mu aj pomozem nivom s posadenim M
6- ludi co mam rad a vedia mi pomoct si drzim lebo nikdy nevies co budes potrebovat. LOSOS grilovany na kameni bez korenia iba na prirodno je basta to mi verte - zatial sa nikto nestazoval ked pridete budem spokojny ked nie nevadi ale pridete o zabavu.
Jedine co sa umna nedockate je alkohol, bohudik nepijem, nefajcim a nefetujem uz beztak som magor agresivni /manzelku som nikdy neudrel ani som jej nikdy nevinadal - syn to iste/. Inak mam profi set karcher/bosch na tepovanie, vysavanie a lestenie milacika - takze kto bude potom chcet mozme nieco vymyslet.
![]()
moja ucta páni a klobuk dole DAKUJEM, keby som takto uvazoval v roku 2009 ked som si kupoval prvu e39 a ponej dalsia a ponej dalsiu a ponej dalsiu tak hned som mal ist do 540i ale je len ale
a k BMW - co viac chcet, ludia ma dost zatracuju koly BMW pretoze unas su BMW neni len auta na premiestnovanie z bodu E do bodu T ale dost casto brane ako clen rodiny a preto ked idem na dovolenku do Norska a za mesiac spravim 7-8000km tak ma nesklame. NIKDY MA BMW NESKLAMALO preto NIKDY INE AUTO MAT NEBUDEM,
filini28 píše:koupil jsem e39 530da 2001 před rokem.
Nic jinýho než automat mít nemůžu-po ochrnutí.
To auto se mi strašně líbí svým vzhledem a cetl jsem ze jsou to kvalitni auta.Za rok co ho mam jsem do nej dal dalsích cca 170 000 na servisu,odeslo mi toho hodne.Kamaradi s koncerny me maj za blazna a maj ze me srandu,ze do toho porad sypu a starej kram..
Dokonce podnikatel 38let s Mondeem 2008 rekl,ze neni tak bohaty,aby mohl kupovat stara auta,coz me teda docela nastvalo....
Neustale smejdim v inzerci-mobile de a kocham se kousky co tam jsou na prodej.Chtel bych totiz pokud mozno min najeto,M-Paket a lamaci sedacky v elektrice-ani vyhrev nemam-Ital-Webasto.
Asi tak bych si to predstavoval:
http://www.mobile.de/cz/zna%c4%8dka/bmw ... 52046.html
filini28 píše:V bazaru v čr! se mi to líbilo na pohled za 114000 a tak jsem ho vzal...Jen tam něco klepe.Klasika,asi rameno.
Po zvednutí v servisu kazdej tlumic jinej,auto po narazu jen poskladany,tady ulomeny a tamhle,webasto nejde,parkovaci senzory nejdou,tamhleto chybí...Vlnovce nejsou,výfuk křivej,tycky ve svetlech,termostaty,sem tam hadička,zhavicky,silenbloky,stabilizacni tycka,chladic klimy,podbehy,geometrie,oleje,filtry,baterka tam je 70mah!,kola srovnat vsechny,vodni clony,nacatej hreben rizeni,komplet brzdy,pneu koupit a mraky dalsich veci,uz jsem se vezl.Ted naposledy odeslo turbo,brzd válec a ted to vypada i na prevodovku.
Je to jen moje chyba,poucil jsem se dostatecne.
Presto ze si kazdej klepe v mym okoli na celo,za krasnej kus bych dal klidne i to,co je v odkazu vys,jo dal,ale pouze za top stav .
Tohle auto mam porad za kvalitni vuz,posral jsem si to sam.
530Da mi vyhovuje,jezdi za rozumnou spotrebu,samozrejme jako penzionovanej motorkar viz odkaz,bych uzil i 540i,ale v matu !
To jsem delal o sobe![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6EKaVVVl2DQ
Filozof píše:filini28 píše:V bazaru v čr! se mi to líbilo na pohled za 114000 a tak jsem ho vzal...Jen tam něco klepe.Klasika,asi rameno.
Po zvednutí v servisu kazdej tlumic jinej,auto po narazu jen poskladany,tady ulomeny a tamhle,webasto nejde,parkovaci senzory nejdou,tamhleto chybí...Vlnovce nejsou,výfuk křivej,tycky ve svetlech,termostaty,sem tam hadička,zhavicky,silenbloky,stabilizacni tycka,chladic klimy,podbehy,geometrie,oleje,filtry,baterka tam je 70mah!,kola srovnat vsechny,vodni clony,nacatej hreben rizeni,komplet brzdy,pneu koupit a mraky dalsich veci,uz jsem se vezl.Ted naposledy odeslo turbo,brzd válec a ted to vypada i na prevodovku.
Je to jen moje chyba,poucil jsem se dostatecne.
Presto ze si kazdej klepe v mym okoli na celo,za krasnej kus bych dal klidne i to,co je v odkazu vys,jo dal,ale pouze za top stav .
Tohle auto mam porad za kvalitni vuz,posral jsem si to sam.
530Da mi vyhovuje,jezdi za rozumnou spotrebu,samozrejme jako penzionovanej motorkar viz odkaz,bych uzil i 540i,ale v matu !
To jsem delal o sobe![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6EKaVVVl2DQ
Mazec ....auto na celou generálku po nějakém hovadu..
Na motorku nikdy osobně nesednu ...měl jsem 3 kamarády kteří jsou teď na hřbitově a já se mám rád tak si raději užiji v něčem bezpečnějším jízdu a to je BMW.
Ono se to říká vím je plno lidí co jezdí do smrti bez problému ale nikdy nevíš jaké magory potkáš po cestě .... tak snad příště koupíš lepší kus ....benzín nějakou voňavku .... protože skoro 2kila nasypat do E39 to snad jedině do M5.
Byl to holt hodně špatnej kup - naleštěná krása ... ale technicky totální hujda .
Pokud si servis vezme svoje taky se pěkně napakuje...pokud bys to třeba řešil přes známého v servisu byl bys třeba na polovině částky.... těžko říci ...![]()
V tvém případě smůla že si nic neuděláš a vše musíš bohužel platit i výměnu oleje svíček atd...
Perunwit píše:s tím olejem.... když jsem studoval názory lidí, co se v tom pohybují, o Castrolu jsem se hned kousek pod povrchem nedozvěděl nic dobrého. Nejsem Gandalf šedý ani bílý, tak jsem zkoumal ještě dál a vyšel mi překvapivý vítěz a to jsem tam nakonec nalil. Fuchs Titan 10W40. Jde o M50B25. Vysoce hodnocený byl i Mobil1, ale to jsem nedokázal sehnat v menším množství, než je sud. O olejích je diskuse bez vítězů, každej tam nakonec naleje to, čemu věří...