Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kde seženu servisní knížku BMW

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
kalashnikow

#21 Příspěvek od kalashnikow »

Ještě dodám:

1. Když píšeš, žes měl tolik a tolik BMW, to jako platí, že kdo jich měl víc, je větší frajer ? Kdo jich měl víc, může se povyšovat nad toho, kdo jich měl míň ? To si myslíš ?

2. Buzerant, homosexuál, gay atd. nejsem, když už mi chceš takto uboze nadávat, použij, prosím, jiné výrazy.

3. K tomu mému autu, kde je psané o plné výbavě ? Kde ? Nikde, ale to už jsme řešili, prostě sis ani nepřečetl inzerát, než ses ke mě přijel podívat a pak ses divil, že auto má jen 2 el.okna...

4. Násilí nepodporuji (pokud jsem dobře pochopil SZ od Tebe)
stychp

#22 Příspěvek od stychp »

"zverbo" nemyslíš, že tohle je už fakt velký úlet? Rozhodně tady nepadlo nic, co by ospravedlňovalo tvoje výhrůžky. Spíš by to chtělo pozorněji číst. Volba slov ve tvých reakcích říkají své. Tyhle věci sem fakt nepatří.

"vyber si cas a miesto, pokial si ta budem muset najst bude to oto viac krute, buzerantsky kokot!!! Prisaham bohu nadomnou ze toto len tak nenecham!!!"

To jsi mu opravdu napsal?

A to „dufam ze sa zachovas ako chlap“ mě taky dostalo. Co je na tom tak chlapského, jet se poprat s někým, komu jsem v podstatě vůbec nic neudělal. To mu jako chceš rozbít hubu nebo co? Myslím, že má „kalashnikow“ na práci spoustu důležitějších věcí. Navíc někdo má „zbroják na ruce“, který by v tom případě neměl používat k ničemu jinému než obraně, a někdo se nechce nechat bezdůvodně mlátit do hlavy, kterou potřebuje, proto radši nosí zbraň. Takže bych vychladnul. Mohl bys být nemile překvapen.

Teď jsem docela zvědav, jestli mi nepřijde podobná SZ jako kalashnikowi.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od matiz »

:palec: :palec: :palec:

Toto uz je hooodne za hranici vseho.
amerika601

#24 Příspěvek od amerika601 »

Vše, co do mě kérují. Koupil sem si BMW a rád bych si sám pro sebe( abych to nemusel psát na kus papíru) psal opravy-abych věděl :D :D :D :D
čau 8) 8)
kalashnikow

#25 Příspěvek od kalashnikow »

Dobrá, ode mě omluva za ošklivého smajlíka, nicméně toto vlákno stejně už dávno dostalo jiný rozměr.
Lucifer

#26 Příspěvek od Lucifer »

8O
beny-maser

#27 Příspěvek od beny-maser »

se nám to téma nějak zvrklo a nabralo směr někam do pekla :evil:
zverbo

#28 Příspěvek od zverbo »

tema by bola pekna a zaujimava posledne prispevky necitam preistotu.

K teme pre ludi co ich to zaujima, na SK fore som sa docital ze par ludi si nechalo poslat z ČR servisku k vin cislu svojho auta s razitkom servisu co vystavil , neviem ako to spravili ale urcite to maju a pisu tam ze s postovnym to vyde na 62euro, pisal som par ludom ako to spravili, tak sem dam potom nejaky manual ako to objednat ak bude niekto chcet.

Neviem co to ale
navody 1-3 99kč
navody 4-7 109kč
navody 7-9 129kč
mapa 199kč
servis manual 199kč
servis talbolt 199kč

je to opisane z SK fora
zverbo

#29 Příspěvek od zverbo »

kalashnikow píše:Dobrá, ode mě omluva za ošklivého smajlíka, nicméně toto vlákno stejně už dávno dostalo jiný rozměr.

Dobrá, ode mě omluva, nicméně toto vlákno stejně už dávno dostalo jiný rozměr

Skuste inak na SK fore clena BARBAR pise ze ich ma tiez na predaj.
kalashnikow

#30 Příspěvek od kalashnikow »

Jen si to, prosím, přečti, mě by zajímala opodstatnění tvých obvinění (z toho že jsem se tě pokusil odrbat, že je auto kradené...), která jsi tu uvedl.
zverbo

#31 Příspěvek od zverbo »

kalashnikow píše:Dobrá, ode mě omluva za ošklivého smajlíka, nicméně toto vlákno stejně už dávno dostalo jiný rozměr.

stalo se

Dobrá, ode mě omluva za ošklivého smajlíka, nicméně toto vlákno stejně už dávno dostalo jiný rozměr
rooc

#32 Příspěvek od rooc »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Tady se zas probral rytmus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zverbo

#33 Příspěvek od zverbo »

Daj rozumnu cenu a kupim ho hned to sam vies, pomozem ti zbavit sa ho už konecne.
Nebudeme sa hrat na urazenych business je business.
kalashnikow

#34 Příspěvek od kalashnikow »

Neřešme to, když se prodá, tak se prodá, když ne tak ne, chleba mi to nežere, pokud zůstane do léta, tak z něj možná ještě něco vyrobím.
zverbo

#35 Příspěvek od zverbo »

Ale kupim ho ked sa rozhodnes, sice mam 2 zatial nerozobrane ale ND neni nikdy dost.
cupra2

#36 Příspěvek od cupra2 »

Dnes sem si koupil origo servisku BMW v Brně renocáru
za 250kč
Historii dopisují zadax, pokud mají čas.
sedyvlk6

#37 Příspěvek od sedyvlk6 »

zverbo píše:tema by bola pekna a zaujimava posledne prispevky necitam preistotu.

K teme pre ludi co ich to zaujima, na SK fore som sa docital ze par ludi si nechalo poslat z ČR servisku k vin cislu svojho auta s razitkom servisu co vystavil , neviem ako to spravili ale urcite to maju a pisu tam ze s postovnym to vyde na 62euro, pisal som par ludom ako to spravili, tak sem dam potom nejaky manual ako to objednat ak bude niekto chcet.

Neviem co to ale
navody 1-3 99kč
navody 4-7 109kč
navody 7-9 129kč
mapa 199kč
servis manual 199kč
servis talbolt 199kč

je to opisane z SK fora

Jasný všichni sem pište jak oje..t servisku a pak se divte když tady defakto ostatním radíte že si koupíte BMW s 120 000 km a po čase zjistíte že to má nalítáno 400 000 km. Opravdu inteligentní tady tohle takhle řešit.
zverbo

#38 Příspěvek od zverbo »

amerika601 píše:čau borci, sháním ser, knížku.nevíte??díky :lol: :lol: :lol:

Bola zalozena tema a clen potrebuje radu. Takze?
Tvoj nazor je ze treba sa nanho VYJEBAT ked potrebuje pomoc?
Neni to jedno ci zhana servisku alebo ostru vacku do motora, proste chce pomoct, tak pomahame.
zverbo

#39 Příspěvek od zverbo »

sedyvlk6 píše:
zverbo píše:tema by bola pekna a zaujimava posledne prispevky necitam preistotu.

Neviem co to ale
navody 1-3 99kč
navody 4-7 109kč
navody 7-9 129kč
mapa 199kč
servis manual 199kč
servis talbolt 199kč

je to opisane z SK fora

Jasný všichni sem pište jak oje..t servisku a pak se divte když tady defakto ostatním radíte že si koupíte BMW s 120 000 km a po čase zjistíte že to má nalítáno 400 000 km. Opravdu inteligentní tady tohle tady řešit.

Ako vies ze jeho BMW nema miliardu KM a chce ich zapisat podstivo a podlozit to. Neni kazdy clovek ojebavac a hajzel.
zverbo

#40 Příspěvek od zverbo »

sedyvlk6 píše:

Neviem co to ale
navody 1-3 99kč
navody 4-7 109kč
navody 7-9 129kč
mapa 199kč
servis manual 199kč
servis talbolt 199kč

je to opisane z SK fora

Jasný všichni sem pište jak oje..t servisku a pak se divte když tady defakto ostatním radíte že si koupíte BMW s 120 000 km a po čase zjistíte že to má nalítáno 400 000 km. Opravdu inteligentní tady tohle tady řešit.

A navise obyc clovek by to asi nespravil pretoze je to trestne a robia to len bazarnici ktory to podsadia cez zahranicie.
Odpovědět