Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///M volic automatu
debilna otazka: je - robi sa - predava sa volic automatu v prevedeni M
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... es_covers/
nasiel som iba
STAHLGRAU - strieborna
drevo - VAVONA a NUSSBAUM
SCHWARZ - cierna
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... es_covers/
nasiel som iba
STAHLGRAU - strieborna
drevo - VAVONA a NUSSBAUM
SCHWARZ - cierna
- Přílohy
-
- e10-bmw-5-e39-530d.jpg (79.92 KiB) Zobrazeno 686 x
-
- 540x405_bmw-e-d-automat-dyna-107039.jpg (61.21 KiB) Zobrazeno 686 x
-
- 1762121-bmw-e39-530d-6.jpg (82.66 KiB) Zobrazeno 686 x
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Máš na mysli pouze originál? Vzhledem k tomu, že M5 e39 byla vždy manuál, tak z ní nic podobného neexistuje. V M paketu e39 automat nikdy originální hlavice s logem M nebyla (pokud tedy někdo někdy někde viděl, ať mě opraví).
Takže jen asi:

http://www.popscreen.com/p/MTI5NzEyMzkz ... E60-Z3-Z4-
Takže jen asi:

...ex 530dA-Msport-bmwpower...
Ano viem ze M5 je len manual 5q/6q ale predsa sa robia aj automaty v ///M a nevedel som aka paka tam je ale podla etk neni, co je asi realne pretoze som ju nikde nenasiel ani nevidel, toto sa mu bude lubit.Velvetek píše:Máš na mysli pouze originál? Vzhledem k tomu, že M5 e39 byla vždy manuál, tak z ní nic podobného neexistuje. V M paketu e39 automat nikdy originální hlavice s logem M nebyla (pokud tedy někdo někdy někde viděl, ať mě opraví).
Takže jen asi:
Daroval som mu prerobene budiky ///M s kruzkami a oblozenie strieborne ale nemam paku ktomu a nechal si tam povodnu vavonu a potom som objednal style M6 a to sa mu zle drzi a mozno aj nelubi tak zhanam presne toto.
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Tu co máš na obrázku je dle mě z M5 e34. Ta měla 5 a 6speed - manual.
e39:
All E39 M5s were equipped with a Getrag Type D six-speed manual transmission which provided the following gearing ratios:[4]
1st gear: 4.23
2nd gear: 2.53
3rd gear: 1.67
4th gear: 1.23
5th gear: 1.00
6th gear: 0.83
e39:
All E39 M5s were equipped with a Getrag Type D six-speed manual transmission which provided the following gearing ratios:[4]
1st gear: 4.23
2nd gear: 2.53
3rd gear: 1.67
4th gear: 1.23
5th gear: 1.00
6th gear: 0.83
...ex 530dA-Msport-bmwpower...
e39 M5 r.v. 2000, kupena v Ancone rozsekana v Civitanova Marche
mala story:
M5 patrila kamaratovi ktoremu chodim na dovolenky do Italie kazdy rok, v detstve sme boli naj kamosi az po konec skoly, on je v Italii ja v ČR a z tej M5 mam vsetko co sa dalo pouzit, sam osobne som ju na dovolenke odstrojoval - odtedy predavam ND na e39 a odtedy mam aj prvu e39
Momentalne snim teraz telefonujem na skype 10:41 a jeho odpoved okrem toho ze by take auto už nikdy nechcel je odpoved 6q ale preco tam bola paka 5q nevie a je mu to jedno a ani to nikdy neriesil, mal ju prilis dlho aby to riesil az 4dni, odtedy len 7er tuto poslednu co ma je B7biturbo
mala story:
M5 patrila kamaratovi ktoremu chodim na dovolenky do Italie kazdy rok, v detstve sme boli naj kamosi az po konec skoly, on je v Italii ja v ČR a z tej M5 mam vsetko co sa dalo pouzit, sam osobne som ju na dovolenke odstrojoval - odtedy predavam ND na e39 a odtedy mam aj prvu e39
Momentalne snim teraz telefonujem na skype 10:41 a jeho odpoved okrem toho ze by take auto už nikdy nechcel je odpoved 6q ale preco tam bola paka 5q nevie a je mu to jedno a ani to nikdy neriesil, mal ju prilis dlho aby to riesil az 4dni, odtedy len 7er tuto poslednu co ma je B7biturbo
To nezisti nikto a nikdy a to som doteraz bol vtom ze to bol 5q
a jak rychlo sa stane omyl. Pritom s Martinom volam kazdy den, hrame CS a nikdy som sa ho to neopytal ani sme to nerozoberali, nevadi už viem.
Inak ak by vas to zaujimalo Martin mal S500 potom co zistil po mesiaci ze MB neni preneho si kupil M3 predal ju za dva dni ze male auto, kupil si M5 tu rozsekal nakasu za 4dni, nasledne si kupil 745i zevraj moc slabe tu predal potom mal 760Li zevraj moc napadne a teraz jazdi v B7 ale je spokojny ma ju skoro rok.
Inak M5 v CM je stale v arealy už som mal x nutkani ist pre vrak a dat motor dokopy ale asi je to strata casu, co sa dalo vzat mam a pojde to do novej 540i.
Inak ak by vas to zaujimalo Martin mal S500 potom co zistil po mesiaci ze MB neni preneho si kupil M3 predal ju za dva dni ze male auto, kupil si M5 tu rozsekal nakasu za 4dni, nasledne si kupil 745i zevraj moc slabe tu predal potom mal 760Li zevraj moc napadne a teraz jazdi v B7 ale je spokojny ma ju skoro rok.
Inak M5 v CM je stale v arealy už som mal x nutkani ist pre vrak a dat motor dokopy ale asi je to strata casu, co sa dalo vzat mam a pojde to do novej 540i.
Teraz bude kamarat predavat M5 asi zacne na 3kilach ale pojde aj lacnejsie narobil si dlhy a problemi a tak ju preda. Je z Mladej BoleslavyFlyshit píše:Já v Čechách našel jednu pravé... A chtěl bych tu modrou Le mans nebo jak se ji říká
cierna M5 tabule BMW 0000 r.v.1998 a motor 4.94 L S62 V8
Keby je zaujem je k máni
Vybava tak standard ale je dost zanedbana, budem ju inzerovat v najblizsiom case.